na een zeer geslaagde sushi workshop gisteren opnieuw bij benkei gegeten; wederom zeer verzorgd,vriendelijke voorkomende bediening,goede prijs/kwaliteitverhouding; fraai opgediend en vooral héérlijk !
Vorige week hier gegeten en het was heerlijk. We maakte gebruik van een Grouponaanbieding. Vooral de heerlijk gemaakte sushi's waren erg lekker.
Bediening was vlot en vriendelijk. In precies 2 uurtje gegeten van ons 6 gangenmenu. Dit was precies goed.
De eigenaar wist mij nog te vertellen dat zijn broer ooit eigenaar was van Benkei in Rotterdam. Deze zaak bestaat al een tijdje niet meer.
Dit restaurant is aan te bevelen
Ik kom hier graag terug. Alle gerechten zijn zelf-gemaakt (dus niet diepvries ingekocht of iets dergelijks) en zulk integriteit waardeer ik ontzettend. Nog een punt van integriteit: het vis wat wordt gebruikt voor de sushi wordt altijd dagvers ingekocht. Ik weet uit ervaring dat andere (sushi)restaurants zich hier niet altijd aan houden!
Ik ben heel blij dat er in Den Haag nog op z'n minst 1 sushi-restaurant is met Japanse eigenaren en authentiek Japans bereid eten. Beslist een klasse apart van al die "all-u-can-eat"-vreetschuren...
Gisteravond in dit restaurant gegeten via groupon.
Het was echt heerlijk!!!
Pure smaken en supervers!!!!
Eigenaars en personeel heel vriendelijk!!!
Wij komen zeker terug!!!