| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Di t/m za 11.30-00.00, zo & ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Jaspervanloenen 10 maart 2012 | |
Gisteravond heerlijk gezeten en gegeten in de Lounge. Gezellige sfeer, heerlijk eten en een gevarieerde menukaart. Het eten was snel aan tafel en goed op smaak. Goede prijs/kwaliteit verhouding en leuke, vriendelijke bediening. Een aanrader!! |
smartuse 5 februari 2012 | |
We hebben heerlijk gegeten, voor ieder wat wils. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. De bedieding was jong en wat onzeker maar zeker niet slecht. Je hebt geen vast persoon door wie je wordt bediend dat is iets minder. De kaart is niet heel uitgebreid maar bij het samen stellen van het menu zijn ze heel flexibel en is heel veel mogelijk. We komen zeker een keer terug! En wat zeker belangrijk was is dat we niet lang hoefden te wachten op onze gerechten. |
rstaat 27 juni 2011 | |
Lekker gegeten voor een zeer goede prijs (Iens DinerDagen: 3 gangen voor 20 Euro). Sfeer is goed, mooie aankleding en bediening is zeer vriendelijk. Als je tegenover de afwaskeuken zit, ruik je wel regelmatig een afwasmachinelucht. Maar ik zou hier zeker nog een keer teruggaan! |
Geef zelf je mening over De Lounge van Os en Peper