Prachtige locatie voor een terras, maar meubilair is niet comfortabel te noemen: schoolbanken en stoelen, zat ik vroeger ook niet lekker op.
Ik had de daghap (gerookte zalm), maar die was niet lekker, te droog. Volgende keer neem ik wat anders.
Als buurtbewoner heb ik inmiddels een keer of zes bij Kostverloren gegeten. Altijd is de kwaliteit van het eten goed en ontstijgt het het niveau van een eetcafe. De bediening en prijzen zijn vriendelijk. En dan heb ik het over het ideaal (zon!) gelegen terras nog niet gehad. Dat dit een aanwinst is voor de buurt wordt onderschreven door de vele bezoekers die Kostverloren dagelijks weten te vinden. Reserveren is daarom zelfs van zo t/m wo geen overbodige luxe!
Tijdje geleden hier wezen eten wat een heerlijk terras! We namen de dagspecial; huisgerookte zalmfilet met gerookte aardapelpurree. Erg lekker. Daarnaast een super kipsatetje. Prijs kwaliteit verhouding is echt uitstekend.
Als toetje geweldige cheesecake!!!! Echt verrukkelijk!!
Leuke locatie zo aan de kade met groot terras. Vriendelijke bediening. Lunch met BLT sandwich. Toast wat aan de harde kant maar wel lekker krokant. Bleek ook met gerookte kip en dan bedoel ik ECHTE gerookte kip van een paar mm dik en niet van die flinterdunne kippevleeswaar - plastictroep dat je tegenwoordig op je broodje krijgt. Salade met geitenkaas van mijn metgezel was prima.