ActiviteitenEetcafé, Catering, Private dining
KeukenBiologisch, Vegetarisch, Pannenkoeken e/o poffertjes & Frans-internationaal
Menuprijs€24.50
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

17 juni 2013

Very nice steak. Very fair price for the quality of the food. Nice service and cosy place. I would definitely recommend the place.

Gegeten op: 19 december 2012.
tnolga
tnolga
Proever

13 juni 2013

Laatst hier gegeten met een groepje van negen. Velen van ons genoten van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu (voor maar 29,50) en ook de kinderen hadden een lekker kindermenu.
We hadden gevraagd om wat bijpassende wijnen voor bij het verrassingsmenu en de bediening kon ons daar veel over vertellen. Goede wijnen, zeker de zuid-afrikaanse Wolftrap voor bij het hoofdgerecht viel goed in de smaak.
Het was gezellig en druk, meerdere groepjes zaten hier gezellig te tafelen, maar de bediening kon het prima aan. Ook de gerechten zagen er mooi uit. Kortom; een heerlijke avond gehad!

Gegeten op: 24 mei 2013.
Nob91
Nob91
Proever in spe

5 juni 2013

Vorig weekend in Delft geweest. Was op zoek naar een goed restaurant. Op de site gekeken voor recensies.
Kwam uit bij de Wijsheyd, mede omdat ze daar een menu voor kinderen hadden.
Het personeel was erg behulpzaam, en leuk naar mijn zoon toe.
Ik had de duo van vis en vlees besteld. Dit was erg lekker, en perfect gebakken.
De aardappeltjes erbij zaten waren heerlijk. De salade was erg verassend door de dressing.
Mijn zoon had een kindermenu met een pannenkoek. Deze vond hij ook erg lekker.
Kortom prima restaurant om te eten voor een goede prijs.

esther101
esther101
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

3 juni 2013

Afgelopen vrijdag hier gegeten met een gezelschap van drie.
Ik had nog nooit gehoord van het restaurant, maar de menu's waren zeer redelijk geprijsd en zag er aantrekkelijk uit en ik gaf het daarom een kans. Voor 24.95 kregen we een 3-gangen menu met een keuze uit ongeveer 6 gerechten voor het voorgerecht en het hoofdgerecht en 2 desserts. De gerechten waren gevarieerd. Ik nam de Black Angus steak als hoofdgerecht en kan zeggen dat dit een van de malste stukjes vlees was die ik ooit heb gegeten! Heerlijk van smaak, gegrild, met een stroganoff saus. Voorgerecht kalsballetjes met verse tomatensaus. Simpel in opzet, maar lekker en smakelijk bereid. Het dessert "De mexicaan" was een heerlijke verrassing. Gefrituurde stukjes tortilla met ijs, verse slagroom, mangopuree en honing met een glaasje kahlua (onderdeel van het wijnarrangement). Lekker zoet en veel! Ideaal dessert. Ik heb genoten van het lekker eten, prima decor en zeer vriendelijk service. Naast ons waren er maar 7 andere gasten. Erg rustig en niet wat je van zo'n toppertje zou verwachten!

Gegeten op: 31 mei 2013.
TomG88
TomG88
Proever

12 mei 2013

We kenden het restaurant nog niet, maar zijn hier via Groupon terecht gekomen. We hadden een hoofdgerecht van de kaart (en dan bedoel ik ook de gehele kaart en niet een speciale groupon-de-helft-van-de-gerechten-kun-je-niet-kiezen-kaart). We hebben gekozen voor een extra voorgerecht, de carpaccio. Als hoofdgerecht de tournedos en de noordzee tong. Allemaal perfect! Ook het brood plankje met vers gebakken brood was perfect! De bediening was erg aardig en totaal niet opdringerig. Al met al een goede ervaring en een aanrader!

Gegeten op: 2 mei 2013.
arianne84
arianne84
Fijnproever

Alle 46 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Restaurant De Wijsheyd

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant De Wijsheyd. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten