KeukenBrasserie
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

82-Cecile 82-Cecile 9 december 2011

Vanavond heerlijk gegeten bij Brasserie Family's. Om te beginnen een meesterlijke bospaddenstoelensoep,veel verse bospaddenstoelen, licht gebonden en met snufje truffelolie. Manlief had de tomatensoep, en zoals volgens de kaart idd wat pikant,maar erg lekker ook (we hadden half/half gedaan met onze soepen).
Daarna ieder de hazenpeper (in eigen schaaltje geserveerd) met wildgarnituur op het bord = rode kool, spruitjes, zuurkool+spekje eromheen, stoofpeertje en aardappelgratin (ook in eigen schaaltje). Wij hebben heerlijk gegeten dus, en dat was niet de 1e keer hier. Zijn hier vaker geweest en gaan weer terugkomen.

Marius1987 Marius1987 13 oktober 2011

We hebben van de week met zijn 4e een luxe high tea gehad bij Family's.
We hebben een heerlijke middag gehad lekker gegeten en een top bediening door de eigenaresse. Voor herhaling vatbaar.

JeroenSt JeroenSt 12 oktober 2011

We hadden hoge verwachtingen, maar het viel erg tegen. Biefstuk was absoluut niet mals. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn, een goed restaurant in Steensel, maar helaas. Hopelijk wordt de kwaliteit nog verbeterd anders ziet het er denk ik somber uit. Wij gaan niet meer terug, tenzij de kwaliteit verbeterd wordt. De prijs is nu niet in verhouding.

fmke9 fmke9 29 juli 2011

Nieuw restaurant wat gericht zou zijn op families (hands the name). Maar binnen is er niet veel te zien voor kinderen. Daarvoor moeten ze naar boven waar een speelruimte in is gericht voor kids.
Verder vonden wij de bediening niet echt gericht op de klanten. Ze waren meer onderling aan het overleggen.
Verder wilde mijn dochter van 5 een salade bestellen die niet op het menu stond maar met de gangbare dingen zoals druifjes en komkommer en tomaatjes maar dit ging niet. Op aanraden van de bediening de pasta genomen die bij het kindermenu stond. Mijn dochter heeft een paar hapjes genomen en liet hem toen staan.
Ik had de zalm besteld. en volgend mij hoort deze licht roze van binnen geserveerd te worden. De zalm werd helemaal doorbakken geserveerd. (droog) Deze heb ik terug gestuurd. Na een kwartier kwam mijn nieuwe zalm en deze was nog rauw van binnen. Ik heb hem opgegeten omdat ik onderhand honger had. Verder miste er bij de tweede zalm dingen op het bord die er bij de eerste ronde wel op lagen. Vreemd.
Wij komen hier niet nog eens.

Geef zelf je mening over Brasserie Family's

MaandagGeopend