KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

321 321 8 februari 2012

7 feb 2012 daar geweest en NOOIT weer. Verwarming deed het niet en dat bij -12, anderhalf uur op ons eten moeten wachten en toen we het kregen was de pasta lauw en de spies koud! meerdere malen om gewone thee verzocht maar kreeg rooibos of lemon. Personeel wat met borden rondliep als een kip zonder kop en maar vragen wie wat besteld had, totale chaos en dat bij alle gasten. Mensen die nog warm eten hadden gekregen zaten met hun jas aan en sjawl om te dineren en personeel met totaal geen interesse bood nog geen kopje thee ter compensatie aan. Schandalige service en schandalig slecht eten heb zoiets gelukkig nog nooit eerder meegemaakt !!

peerligthart peerligthart 14 januari 2012

Geweldige zaak!!!! Verrukkelijk eten, super service. Ik kom hier ZEKER WETEN VAKER! Lekker dicht bij de Arena en het station, na een voetball wedstrijd lekker eten.

Lors Lors 9 oktober 2011

Ga hier niet eten!!!! Bediening was bij ons echt goed (snel en heel vriendelijk), maar het eten was echt heel slecht. Op het menukaartje staan 2 voorgerechten (soep en carpaccio) en 5 eenvoudige hoofdgerechten. Dus dat moet te doen zijn zou je zeggen, Stokbrood met keiharde (het bestaat nog) kruidenboter in plastic kant en klaar bakje. Tagliatelle met grijze fleddertjes ham (ik durfde ze niet te eten) en diepvriesgroenten In een onbestendige gele saus. Hamburger (volgens mij ook diepvries) met patat en een dot aardappelsalade en sla met tomaat van gisteren. Er is geen dessert behalve een bekertje (ook weer keihard) Ben & Jerry's ijs. Hoe kun je het zo bont maken!!! Oh ja, 1 positief punt. De wijn was wel goed.

mien123 mien123 1 september 2011

Dit restaurant is voor mij echt niet voor een vervolg vatbaar! Scholfilet was droog, hoe kun je zoiets nu verpesten? Muziek stond veel te hard; je kon geen normaal gesprek voeren. Laat de "Smaakpolitie" hier eens langsgaan, want met de hygiene is het bar slecht gesteld. Service kan ook veeeeel beter.
Was hier voorafgaand aan bezoek aan de film, maar help wat een horrible place!

manon1978 manon1978 7 juli 2011

wat een aanfluiter,was samen met een vriendin van plan een heerlijk avondje te maken door eerst wat lekker te gaan eten en daarna na de bioscoop, maar ik denk dat als we wat chips en popcorn in de bioscoop hadden gehaald we beter hadden gegeten. en wat een onvriendelijke en chagerijnige bediening, je word totaal genegeert als je binnen komt en na een kwatier kregen we eindelijk iemand aan onze tafel die ons om een drankje vroeg en vervolgens weer achter de bar ging staan om met der collega verder te lullen. hebben dan ook ruim drie kwartier gewacht op een sate en als deze nou nog is lekker was maar nee een droge bende en slappe friet en als ik er wat van zei kreeg ik geen reactie maar een scheef gezicht. En dan voortestellen dat er maar 5 andere tafeltjes zaten. ik ga hier echt NOOIT meer heen wat een vreselijke tent!!!!

Geef zelf je mening over Grand-café Brasserie Het Vervolg

Maandagvan 11:00 tot 21:00
Dinsdagvan 11:00 tot 21:00
Woensdagvan 11:00 tot 21:00
Zondagvan 11:00 tot 21:00

Opmerkingen

in de weekenden zijn wij alleen geopend wanneer er een evenement in de Arena of de Heineken Music Hall is.

Meld dit restaurant als gesloten