6.7
7.1

KeukenAziatisch
OpeningstijdenMa t/m Woe, Lunch: 12.30-16.00, Diner: 16.00-22.00, Do t/m Zo, Lunch: 12.30-16.00, Diner: 16.00-22.30

opaalzoeker opaalzoeker 11 mei 2012

Dit restaurant probeert met dikke reclame slogans - veel eten voor weinig geld - mensen binnen te lokken. Het is een grote zaak met veel personeel dat de tafels niet altijd goed uit elkaar weet te houden. Een beetje gaarkeuken sfeer. Eten is matig van kwaliteit en de prijs is eigenlijk nog te hoog. Sushi smaken lijken erg veel op elkaar. Met veel sojasaus worden de smaken van warme gerechten vertroebeld. In Amsterdam zou je het een 'tourist trap' noemen. We waren er met enkele meiden waarvan eentje 11 jaar. De elfjarige zou ongeveer de helft van de menuprijs betalen. Bij aanvang van de bestelling vroeg de serveerster expliciet hoe oud iedereen was. De jongste gaf aan 11 jaar jong te zijn. Genoteerd dus. Bij de afrekening betaalde zij toch het volle pond. Toen ik erover reclameerde, antwoordde een dame bij de kassa dat mijn dochter ouder uitziet.. en eh.. of ik een identiteitsbewijs van haar bij me had. Nou ja, dat kun je geen klantvriendelijkheid noemen. Ik noemde het misleiding. We vertrokken en komen hier nooit meer terug. Bij de buren kun je weliswaar iets duurder Japans eten, maar tien keer lekkerder en met een service die je klantvriendelijk mag noemen. Dus eh, loop ff om en ga langs bij de buren.

Benno75 Benno75 28 april 2012

Na wat negatieve verhalen over de groupon actie met enige reserves afgelopen donderdag daar gegeten. Maar ik was erg verrast in positieve zin.
Ik las ergens dat je een aparte groupon kaart kreeg waarop 40% met ster werd aangegeven waarvoor je moest bijbetalen. Dit bleek van de 78 gerechten van de kaart te gelden voor 14 gerechten. 3 hiervan (sashimi) moest je als je zonder groupon bon zou eten ook extra voor betalen. Dus eigelijk maar 11 gerechten waar je voor moest bijbetalen. Kon ik mee leven. Er zijn mensen die dit soort acties weten uit te buiten.
Iedere ronde mag je 5 gerechten bestellen en er zijn 5 rondes. Een gerechtje bestaat uit 1 handrolled sushi, 2 grote rolletjes sushi of 3 kleine. Ter grote van een tapas zeg maar. Er zijn ook veel geen vis gerechtjes voor niet vis liefhebbers. chicken teryaki, wings, soepjes, noedels, rijst, enz...
De sushi was echt heerlijk. De bediening snel en heel vriendelijk. Spice tonijn is een aanrader en de crispy sushi. Biefstuk vd plaat(bijbetaald) ook heerlijk net als de sashimi. Super vers.
Enige minpunt vond ik dat we na 3 rondes al vol zaten en als 4 ronde alleen maar 2 bolletjes ijs wilde. En geen ronde 5 meer voor ons. We mochten maar 1 bol ijs door de grouponbon de 2e moesten we bijbetalen. Vond ik beetje flauw, maar ja. Door het goede eten, service geen zin om daar moeilijk over te gaan doen.
Enige minpunt bij handenwassen spoot water heel hard uit de kraan over mijn kleren en de papieren handdoekjes moet je in een prullenbakje doen waarbij je zelf de klep moet omhoog houden. Vind ik minder qua hygiene.
Ik ga hier zeker nog een keer terug maar dan zonder groupon bon.

c4 c4 26 april 2012

Mooi interieur. Op een zaterdagavond zat deze zaak helemaal vol, gelukkig hadden we gereserveerd. De sushi was erg vers, mooie vis, smaak erg goed. Tempura ook prima, je zag dat ze schone frituurolie hebben gebruikt, een pluspunt ook.
Warme gerechtjes waren OK, qua smaak niet erg bijzonder. Keuze qua gerechten zijn zelfde als andere all you can eat restaurants, niet iets wat eruit sprong.

tera tera 7 maart 2012

Als verwende Amsterdammers heel erg verast door de kwaliteit van het eten!
Echt heel goed eten, leuke omgeving en zeer vriendelijke bediening.
Een aanrader!

Ad83 Ad83 25 februari 2012

Wij zijn hier drie keer geweest en vonden het eigenlijk heel lekker! De sushi's smaken lekker, voldoende keus en gaan hier graag naartoe, hebben wel 1 keer meegemaakt dat het personeel het niet aankon en de drankjes lang duurde etc., maar de sushi's smaakte nog steeds heerlijk!

Geef zelf je mening over Yukimi