ActiviteitenRestaurant, Afhalen
Open
Lunch
Diner

13 mei 2013

Shabu Shabu zit nog niet zo lang in Haarlem, dus we dachten: laten we het eens proberen! Met z'n 2-tjes gereserveerd, en blij toe, want de zaak zat tot op de laatste stoel vol. Aangezien wij echte sushi-freaks zijn hebben we wat extra betaald om ook van sashimi te kunnen genieten. We waren erg over de kwaliteit te spreken, goede vis en de sushi etc smaakten allemaal erg vers. Voor dezelfde prijs bij een traditioneel sushirestaurant eten wordt moeilijk, aangezien je dan waarschijnlijk hongerig naar huis gaat. Bij shabu shabu kun je echter dooreten tot je niet meer kunt! Een aanrader!

Gegeten op: 15 maart 2013.
GvanVee
GvanVee
Proever

4 mei 2013

Vanwege de drukte (koninginnendag) liepen we zo maar Shabu binnen en zowaar na 20 minuten was er plek. De bediening was grandioos, erg attent. En dan de formule: je mag per persoon 8 gerechten nemen voor een vaste prijs van 23 of 25 euro, met soms een extra bedrag van 2 euro. Dat was vooral bij de sashimi. En laat ik dat nou het lekkerste vinden. Maar hier was het wel goed (dus vers), dus geen straf. Inktvisjes, kip, vlees, soep, teveel om op te noemen, maar voor zo'n grote tent een goede score. De inrichting is erg nieuw, net als het complex waarin het is gehuisvest, maar bijzonder is het niet, al is de akoestiek wel erg goed.

Gegeten op: 30 april 2013.
kaantje
kaantje

26 april 2013

Ik heb hier met de lunch gegeten. Veel keuze op de kaart. Alleen wel weer jammer dat de pittige tonijn rol en advocado zalm rol niet gemaakt is met rauwe zalm/tonijn, maar met iets wat uit blik lijkt. Dit is dan ook het enige minpunt, maar dat is mijn favoriet dus vandaar een 7. Verder is de sushi erg goed gemaakt en in de tonijn handrol zat een lekkere saus. De warme gerechtjes waren prima, werden goed warm opgediend en goed van smaak. Bediening was alert en vriendelijk. Als ik in de buurt ben kom ik zeker terug.

Gegeten op: 24 april 2013.
carmen1405
carmen1405
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

17 april 2013

Op een dinsdagavond weer bijzonder lekker gegeten in Shabu Shabu. Alle gerechten waren vers en smakelijk, de witte huiswijn (Verdejo) lekker en betaalbaar. Maar vooral de service vonden we erg prettig: snel en vriendelijk, zoals wij het graag zien.
De lekkerste Japanner in en rond Haarlem. Met de parkeergarage direct ernaast een aanrader.

Gegeten op: 16 april 2013.
ericmon
ericmon
Fijnproever

12 april 2013

Op dinsdagavond gegeten, zonder reservering. Heerlijk gegeten, snelle bediening en goed inzicht wat betreft nieuwe drankjes vragen.
Personeel vriendelijker en minder gestresst dan bij concurrent Sumo.

Gegeten op: 9 april 2013.
nestea
nestea

Schrijf zelf een recensie over Shabu Shabu Haarlem

Schrijf hieronder je recensie over Shabu Shabu Haarlem. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Donderdag12:00 - 22:00
Diner16:00 - 22:00