Fouquet doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
peter1970 23 april 2012 | |
Recent weer eens bij Fouquet gegeten en was weer een zeer prettig bezoek. Het restaurant mooi opgeknapt na de overname van een jong stel dat duidelijk een nieuwe weg is ingeslagen met het al jaren bekende adres in Den Haag. Vriendelijke en proffesionele bediening, mooie wijnkaart en een fantastische keuken. Ga zo door! |
fijnproefer84 22 april 2012 | |
Wat een top restaurant!! We hebben genoten van de heerlijke gerechten die uit de keuken komen! Je proeft dat de chef en zijn team van hun vak houden!
evanbuuren 21 april 2012 | |
Hier 2 weken geleden op Zaterdagavond geweest, bediening was deze keer slecht, moest lang wachten voor er een menu gegeven werd en aperatief werd gevraagd. Hierna na een 4 gangen menu a la carte, lange wachttijden. Er was meer aandacht voor 3 bourgondische gasten die oude klanten waren. Er waren zelfs andere gasten die na lange tijd wachten zelf de ober haalden of er misschien bediening was.
Michiel_W 17 maart 2012 | |
Wij hebben genoten van een avond bij Fouquet. De bediening was uiterst vriendelijk en het eten erg lekker. Houdt de rauwe tonijn met buikvet op de kaart! |
anita7 16 maart 2012 | |
Wat een geweldige zaak! Nu diverse keren gegeten en altijd lekker en goed. Mooie zaak, beleefd personeel en vooral erg lekker eten. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
JoostP1 12 maart 2012 | |
Wat een leuk en goed restaurant op de Javastraat. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening, heerlijk eten voor een goede prijs en een fantastische ambiance. Een aanrader voor iedereen! |
ReneO 10 maart 2012 | |
Gisterenavond voor de eerste maal kennis gemaakt met Fouquet. Na de entree vonden wij een hartelijk ontvangst in een gastvrije omgeving die vele malen ruimer is dan je in eerste instantie van buitenaf zou denken. De warme hartelijke sfeer laat je nog intenser genieten van de gerechten die op meesterlijke wijze zijn samengesteld. In combinatie met voortreffelijke wijnen puur genieten! Naast de meer dan prima prijs kwaliteit verhouding werden we ook verrast door tongstrelende amuses van het huis. Het charmante personeel bediende ons vakkundig en ging met flair te werk waarbij ze mij een onvergetelijke avond hebben bezorgd.
sannevw 5 maart 2012 | |
Ik heb hier vanavond meer dan lekker gegeten! Vier gangen a la carte, alle vier de borden prachtig opgemaakt en alle smaken helemaal in balans.. Broodje en knabbeltje stonden al klaar voor ik boe kon zeggen (top!!).. De gastheer heerlijk ontspannen en charmant, duidelijk met passie voor zijn vak. De chef en andere kok idem dito! Al met al een heerlijke, goed verzorgde avond, ging met een goed gevoel naar huis! Zeker een aanrader voor liefhebbers van een lekker ontspannen, culinair avondje genieten! Bedankt!!! |
Proever07 5 maart 2012 | |
We hebben hier fantastisch gegeten. We lieten ons verrassen met het menu Tour Fouquet, waarbij de keuken soepel en creatief omging met onze wensen. Alle gerechten waren werkelijk top, mooi van presentatie en subliem van smaak. De bijpassende wijnen maakten het af. De bediening is uiterst vriendelijk en vlot, denkt mee en geeft op gepaste wijze informatie over drank en spijs. Wij komen graag terug. |
Krupuk 1 maart 2012 | |
ma 27 feb 2012 hier gegeten met collega's van werk. 3-gangen menu genomen en tevreden aan het eind. Eten was lekker, bediening was zeer vriendelijk. Tussengerecht als bonus erbij maakte de avond compleet. |
Geef zelf je mening over Fouquet