a TripAdvisor company

Den Otter Speciaalzaken

 1. 15.00
 1. ?

  Eten

 2. ?

  Service

 3. ?

  Decor

Den Otter Speciaalzaken

 1. 15.00
 1. ? 10 1 1

  Eten

 2. ?

  Service

 3. ?

  Decor

Recensies

GerritHam
 • Recensies in de afgelopen twee jaar
  9 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Topproever
 • 7 10 1

  Eten

 • 9

  Service

 • 7

  Decor

 • 7

  Eten

 • 9

  Service

 • 7

  Decor

High tea de luxe, waar veel werk aan is besteed maar qua presentatie niet uit de verf komt. Ga eens een weekendje naar Engeland en geniet eens van een High Tea bij bijvoorbeeld een groot warenhuis in Londen. Jammer dat de tafels zo staan opgesteld dat er altijd twee personen tegen de muur aankijken. Een kwart slag draaien zou heel wat leuker zijn. De muziek uit de 1980 speakers in het plafond kun je maar beter achterwege laten. De bediening, vriendelijke jonge meiden met tijd voor een vlotte toelichting. Het interieur is gedateerd en zou wat meer eigentijdse uitstraling (strak huiselijk) mogen krijgen. Presenteer de High Tea op een leuke etagere en breng alles in één keer ter tafel. Laat onbenullige extra's als soep in een kopje en canapés achterwege. Als bakker zou een mini worstenbroodje (niet het doorgesneden worstenbroodje) een koud kunstje moeten zijn. De scones zijn vers en lekker van smaak maar klein. Serveer deze echter met "Clotted Cream" en niet met een slagroom welke (te snel) inzakt. De (te grote) keuze uit soorten thee is ook niet echt Engels. Breng alleen een echte engelse melange in de pot. Heel leuk is het om je eigen theepot en kop/schotel te kiezen uit de kast. De stoelen zijn (te) hard voor een twee uur lange zit en die kist op tafel, nee.
Bakker, bak ze voortaan even goed, maar breng ze met meer spektakel op de tafel!

Gegeten op 3 april 2015

0183rene
 • Recensies in de afgelopen twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Matig

 • Matig

Deze luchroom bezocht omdat ie zo goed aangeschreven staat.
Prijzen zijn aan de hoge kant maar kwaliteit mag wat kosten.
Tot mijn stomme verbazing is de bestelde cheese-burger geen verse gehaktburger maar gewoon een ordinaire fabrieksmatige burger. Het broodje was wel vers afgebakken. bediening was correct. Het bord was fantasieloos opgemaakt. Kortom een lunchroon dat zijn naam hoog heeft te houden absoluut onwaardig!!!!!!!!!

Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Schrijf zelf een recensie over Den Otter Speciaalzaken in Den Bosch

Schrijf hieronder je recensie over Den Otter Speciaalzaken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers pas wanneer de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

 • Lees onze tips en richtlijnen voor het schrijven van een recensie.

Waar gaan we eten?

© IENS 1999 - 2015 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten

a TripAdvisor company