service uitermate slecht. op de borden staan de verkeerde prijzen aangegeven.. ons laatste geld geteld voor een lekker ijsje nog precies 3,- in onze portemonne dus een ijsje uitgezocht.. bij het afrekenen bleken de prijzen verhoogd en moesten we 3,10 afrekenen... pinnen is niet mogelijk en mevr verzocht ons naar de pinautomaat te lopen voor 0,10.. belachelijk!! ze zou ons ijsje wel in de vriezer bewaren als wij naar de andere kant van het dorp gingen voor een pinautomaat.. jammer joh.. gooi dan het hele ijsje maar weg.. typisch gevalletje van slechte service.. denk dat er na ons een hoop kinderen, die van hun laatste geld een ijsje wilde kopen, de deur gewezen zijn. Zonde want een goede ijszaak zou zo'n aanwinst zijn voor Barendrecht
Vanmiddag genoten van een gezellige high tea met een proeverij van allerlei heerlijke lekkernijen van zelfgemaakte hemelstaartjes bonbons mini muffins mini ijsjes teveel om op te noemen en te eten. Zeer vriendelijke bediening.
Een echte aanwinst voor Barenddrecht. Heerlijk, vers bereid ijs en vriendelijke bediening. Ook de zaak ziet er gezellig en spik en span uit. Bert en Esther, ga zo door!
Hemels is echt een ambachtelijke ijssalon. Geen restaurant, wel koffie etc. Maar je gaat hier echt naar toe voor een volledige verassing op ijs gebied mee te maken. Alles zelf gemaakt !! Top zaak, lekker genieten altijd weer een thema maar ook heel veel verschillende soorten in het standaard pakket. Super aanwinst voor Barendrecht