heerlijk pizza gegeten. Ze hebben erg veel keus ook voor niet dagelijkse combinaties. Gezellig modern interieur. Net weer even anders dan een standaard pizzeria
Op Paaszaterdag lunch. Salade en pizza met salade (met het gat erin). Beide prima, vers en lekker. Chardonnay erbij, cappucino na (met uitleg over de geklopte melk van het meisje met de mooie bruine ogen). Kortom: goed, vers, betaalbaar en een mooie zaak.
Met zeer grote regelmaat eten wij bij Woodstone, een mooi restaurant fijne stoelen (zeker niet onbelangrijk) lekkere wijnen en prima pizza's!
Bediening is altijd vriendelijk het is jammer dat je niet van te voren voor een kleinere groep kan reserveren. Maar het is natuurlijk nooit een straf om even een drankje te doen in de Jopenkerk!
De laatste keer per ongeluk een pizza besteld met minder calorieën. Grappig dat je dan het middelste deel van pizza "kwijt" bent.
Prijs kwaliteit is meer dan prima! Een prima aanrader!
Gegeten bij Woodstone in Haarlem. Restaurant ziet er modern uit. Mooi interieur. Groot restaurant, zat ook bomvol. Ze hebben een grote steenoven achter in het restaurant, in een open keuken. Leuke setting. Bediening was niet goed. We moesten bijzonder lang wachten tot we geholpen werden. Ik was er bijna naartoe gelopen. Bediening was ook niet alert.
Voor we konden eten ging er een behoorlijke tijd voorbij. Kaart biedt voldoende keus.
Ik bestelde een pizza en die smaakte verder prima. We hebben lekker gegeten. Toen we wilden afrekenen duurde eea weer bijzonder lang eer we geholpen werden. Kortom Woodstone is een mooi, modern restaurant, lekker gegeten. Bediening was absoluut niet goed en niet alert. Duurde veel te lang. Bediening is ook niet echt vriendelijk. Kon geen lachje af. Jammer van de bediening want het is verder een leuk restaurant met een mooi interieur waar je lekker kunt eten.
Hoewel de pizza wel lekker was, vonden wij de bediening ronduit slecht. Op de pizza van 1 tafelgenoot ontbraken ingredienten die wel op de kaart stonden en er bij een andere tafelgenoot die dezelfde pizza had besteld wel op zaten. Er was nauwelijks aandacht van de bediening en we moesten zelfs om servetten vragen. Echt slechte service.