KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken topper

stonemother stonemother 15 februari 2012

Van een heerlijk valentijnmenu genoten, waar ze zelfs een overnachting in de bruidssuite verlootten onder de aanwezige gasten. Vis was erg lekker. bediening netjes en gastvrij. De ronde kuipstoelen in het restaurant zijn wat minder comfortabel voor een lange zit; maar verder zou ik dit restaurant aan iedereen aanraden die iets te vieren heeft, wat het is geen goedkope avond. En waarom een cocktail nemen in de bar als de rode wijn (de lichte) zo lekker is. Ik ben net gestopt met roken; maar het rookhok is zo mooi dat je bijna weer zou beginnen met roken. Kortom: heerlijk eten en een plek waar je je weer eens voor kunt optutten in Utrecht. Is weer eens wat anders dan in een spijkerbroek naar een kroeg en saté eten. Het eten is chique maargeen vreemde combinaties. De tonijn is een aanrader.
Een 'Amsterdamse' Hippe ambiance.

Michiel030 Michiel030 8 februari 2012

Spijs, wijn, ambiance en bediening op hoog niveau en dat voor een alleszins acceptabele prijs.
Utrecht heeft er een topper bij!

JoostSabine JoostSabine 21 januari 2012

Misschien niet slim om deze uitstekende mening te geven, want dan lopen we het risico dat Four te populair wordt en er geen tafels meer vrij zijn :-)
Werkelijk fantastisch gegeten met prachtige wijnen en gezellige bediening (Judith).
Een aanwinst voor Utrecht!

inezbosw inezbosw 17 januari 2012

Absolute Utrechtse top. Heerlijk cocktail vooraf, smaakvol diner en zeer charmante bediening, roken in de het mooiste rookhok so far en borrel na in de bar.
Jammer dat we niet we niet bleven slapen en ontbijten, dat wilden we eigenlijk nu ook wel meemaken.

hallo21 hallo21 17 december 2011

Mooie locatie, maar waardeloos parkeren. Kleine en beetje eentonige kaart. Eten was redelijk maar erg vlak van smaak. Bediening was ronduit slecht en tussen de gerechten door hebben we erg lang gewacht. Ik klaag niet snel, maar hier heb ik er wat van gezegd. € 250,- voor 4 personen voor een matige hap is echt veel te veel

Geef zelf je mening over Restaurant and Cocktailbar Four (Hotel Dom)

Maandagvan 7:00 tot 23:00
Dinsdagvan 7:00 tot 23:00