Twee weken geleden waren we hier al weer voor de vierde keer. De kaart is eenvoudig, en mocht ik het niet weten dan kan ik nog altijd kiezen voor de Stoof saté. Tot nu toe heb ik dat nog maar één keer besteld, naast de kaart is er vaak voldoende lekkers om uit te kiezen. De voorlaatste keer heb ik zelfs heerlijk confit de canard gegeten. De Stoof is door de verhuizing naar het Cornerhouse van een bruin café richting grand café gegroeid zonder op gezelligheid en kwaliteit in te leveren. Wij komen hier graag terug.
Heerlijk sateetje gegeten bij "De Stoof" de volgende keer gaan we de kaart uitproberen, staan hele lekkere dingen op. Het was druk, dus we waren blij dat we gereserveerd hadden, maar ondanks dat de tent vol zat werd er goed voor ons gezorgd. Goede sfeer, lekker eten, ons zie je snel weer terug.
Heerlijk eten, lekker wijntje, veel bier, gezellige vrolijke bediening (van de zomer iets sloom met dat mooie weer, komt misschien door het lange terras). Binnen een grote verbetering ten opzichte van de voorganger in het pand! Leuk ook die livemuziek laatste keer! 1 puntje wel; licht mag na het diner iets zachter voor het iets meer bruine borrel gevoel. P.s. de Stoofsate blijft de lekkerste, mis wel de houten borden!!