KeukenBbq, Grill & Sushi

blacklabel blacklabel 8 april 2012

Lekker eten,genoeg keus,snelle bediening,gezellig, en zeer goed betaalbaar,en je kan alle tijd nemen die je wilt,Super!!
Ik eet er het liefst elke week een keer jammer dat ze geen soort strippenkaart hebben haha

mermaid2011 mermaid2011 24 januari 2012

Na meerdere keren langs Hachi te zijn gereden hebben we een keer afgehaald. De sushi en maki was goed dus we besloten maar eens een keer het all-you-can-eat menu te gaan proeven. De ruimte is groot en door gordijnen wordt er een opdeling gemaakt. Wij zijn achterin de zaak naar een tafeltje gebracht. Het eten was lekker. Deze zaak is een aanwinst voor Alphen. Enig aandachtspuntje zou de bediening kunnen zijn als je achterin zit. Je kan de bediening moeilijk zien om een extra drankje te bestellen. Wij komen zeker weer een keertje terug bij Hachi.

jammy jammy 2 juli 2011

Wij komen hier al sinds de opening en vinden het elke keer weer heerlijk; het eten is erg lekker en gevarieerd en de bediening is vlot en vriendelijk.
Wij blijven komen!!

Bee Bee 21 mei 2011

Ik hoor ook goede verhalen over Hachi, maar ons bezoek was geen topper. Pas geopend, dus waarschijnlijk was nog niet iedereen ingewerkt. We hebben ongeveer drie kwartier op ons eten gewacht. Onze buren idem. Bovendien was het niets bijzonder. De sushi zelfs onder de maat. We kwamen laat binnen, waardoor ons op een gegeven moment werd aangegeven onze volgende drie gangen (all you can eat concept) in 1 x te bestellen. Vreemd.

Geef zelf je mening over Hachi