Hier in de afgelopen 2 jaar zeker al een keer of 15/20 gegeten. Altijd gedacht dat ik al eens geschreven had, maar dat blijkt niet zo te zijn.
Een heerlijk simpel maar gewoon goed eetcafe, waar de grootte van de portie belangrijk is, maar hierdoor wordt niet vergeten dat de smaak en kwaliteit ook zeer belangrijk zijn. Dit is een gezellig eetcafe waar wij altijd van zeggen: "Geen zin om te koken eetcafe." Wat wil zeggen: Goed van kwalaiteit, Prima prijs en een goede bediening. Wat wil je nu nog meer.
Een heerlijk dorpscafé waar je ook nog eens een goed bord eten kunt krijgen. Denk aan een lekker stuk vlees met saus en frietjes en wat sla. En het toetje is echt een hele toet: ook een ruime portie. Geen gefrutsel, geen nuffige opsmuk, geen liflafje op een bedje van iets exquis. Maar, zoals een van mijn tafelgenoten zei: een lekker eethuis voor als je een keer geen zin hebt in koken. En voor een keurige prijs. Met een bediening zoals je die in een leuk dorpscafé kunt verwachten. Kortom: prima.