City Café (DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station) over zichzelf

Het City Café is gebaseerd op onze succesformule uit Engeland en biedt een internationale keuken met een lokale smaak. In een moderne, open en sfeervolle ambiance geniet u van een prachtig uitzicht over het water van het Oosterdok. Verse ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van persoonlijke aandacht maken uw bezoek voor zowel ontbijt, lunch als diner een onvergetelijke culi

KeukenEngels, Internationaal & Regionaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken svh Fris verdient een flesje

TanjaClaudia TanjaClaudia 23 februari 2012

Alleen drankjes "gedaan" met een groepje in de sky lounge van deze Hilton. Bediening was super !! Lekkere dj, goeie muziek, goeie sfeer. Prachtig uitzicht, kortom een heerlijk avondje uit en de prijzen vielen reuze mee.

hb-gijs hb-gijs 6 januari 2012

november 2011 geweest. Diner in citycafe. Vreemde bediening, moeizaam allemaal. Het was erg koud, tochtig. Toen we daar wat van zeiden vreemd antwoord. Eten ok, porties niet al te groot. Waar ik echt een hekel aan heb zijn olielampjes in een restaurant, de lucht van de brandende olie verpest echt mijn eetlust. Al met al niet al te best dus.

nathan1 nathan1 18 september 2011

City Cafe heeft een zakelijke, strakke, iets wat kille uitstraling. Dit zou simpel kunnen worden opgewarmd door bijvoorbeeld een expositie (of ander kleurgebruik van de verlichting). Het personeel daarentegen is attent, warm en erg vriendelijk! We hebben wijnen geproefd en kregen uitleg bij de gerechten. Het eten is prima. De porties zijn ietwat klein, maar voldoende. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. We hebben er twee uur gedineerd en er een drie gangen menu gegeten. De parelhoen was mals en de vis van dag lekker knapperig (roodbaars). Het menu wisselt twee keer per week (het beste van de markt) en er staan ook biologische en vegetarische gerechten op het menu. Het dessert was erg fijn en er wordt met verse producten gewerkt. Mint hotel zelf is trouwens ook erg leuk. Na het diner kun je nog een (duur) drankje doen op de 11e verdieping waar je mooi uitzicht hebt over Amsterdam. De hotelkamers zijn klein maar fijn. Als je een Apple liefhebber bent kun je je lol op. Oh ja en er is overal gratis WIFI beschikbaar.

Tacoguapo Tacoguapo 13 september 2011

Hoewel het eten best van een goede kwaliteit is wordt al het positieve teniet gedaan door totaal ongeschikt incapabel personeel. Geen bestellingen kunnen onthouden dus telkens opnieuw komen vragen, wijn niet laten voorproeven en/of tijdig bijschenken. 5 keer om de waterbestellingen moeten vragen, indekken en uithalen van alle kanten en zelfs over de tafel heen. Personeel dat enkel (slecht) Engels spreekt en een gemis aan een leidinggevende die de opmerkingen en de uiteindelijke klachten be- cq. afgehandeld.
Wij zijn goed bekend met de Mint Hotels in Engeland - met niets dan lof; hier is dit ver te zoeken.

henkvanderlely henkvanderlely 7 augustus 2011

een nieuwe locatie, dus nog rustig.
het 3gangen diner was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding was beter dan je zou verwachten
ruime keuze van mooie wijnen, PER GLAS !

Geef zelf je mening over City Café (DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station)

LunchDiner
MaandagGeen lunchvan 17:30 tot 23:00