ActiviteitenBrasserie
Bijzondere kenmerken topper

11 mei 2013

Wat een genot om hier te eten. Bij binnenkomst werden we allercharmantst ontvangen. In het Italiaans! Onze gastheer gaf ons meteen het gevoel dat wij hier heel welkom waren.
Binnen zag het er gezellig uit en aan de broodjes en Italiaanse stengels proefden we al dat de rest van het eten hier ook goed zou zijn.
De kaart was verbluffend veelzijdig. Niet alleen pizza's en pasta's, maar echte Italiaanse gerechten.
De kaart was zo verbluffend veelzijdig, dat we gewoon niet wisten wat we moesten kiezen en daarom lieten we ons adviseren. De ober loste ons dilemma op door een combinatie van alle voorgerechten aan te bieden. Fantastische suggestie, goddelijk en meer dan genoeg. Geen hoofdgerecht dus, maar wel een heerlijk chocolade dessert: Tortino al ciocolate, die moet je proeven! Warm, stevig van buiten en zacht van binnen :-)*
Al dit lekkers sloten we af met espresso en likeur.
Hemels!

Gegeten op: 10 mei 2013.
Museumnacht
Museumnacht
Proever in spe

10 mei 2013

Toevallig binnengelopen maar heel erg lekker gegeten! Goede wijn en gezellige service! Geen goedkope Italiaan maar zijn geld zeker waard. we hebben nog niet vaak zulke goede tonijn en tiramisu gehad!

bramhermelink
bramhermeli...
Proever in spe

24 februari 2013

Den Haag is niet dik gezaaid met Italiaanse restaurants die op hun kaart verder kijken dan het traditionele Pizza/Pasta aanbod.
Dan Caruso .. heerlijke antipasti, vlees en vis gerechten, maar ook een klein Pizza aanbod.

De pasta's zijn een klasse apart. Niet goedkoop maar geld zeker waard! Huiswijnen zijn heerlijk, ook hier kan menig restaurant houder zelf eens komen proeven. Leuke hartelijke bediening.
Gezellig interieur, sommige tafeltjes staan wat dicht op elkaar, maar daar valt in overleg met de bediening wel wat aan te doen. Parkeren om de hoek in de Noordeinde garage en in de zomer even lekker nawandelen door het leuke buurtschap 2005. Een van de betere restaurants in de Haagse Binnenstad, door zijn ligging een verborgen 'gem'.
Puntjes van kritiek ? Ach .. de muziek (een of ander Italiaans radiostation) overstemt zo nu en dan. Gewoon wat licht klassiek of lichte Jazz op de achtergrond zou veel beter passen. WC verfrissers op strategische plaatsen vind ik wat typisch en de verwarming mag op koude avonden wat hoger.

Maar begrijp me niet verkeerd, dit is wat milde kritiek om een topper nog beter te maken !

Gegeten op: 23 februari 2013.
erik58
erik58
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

17 februari 2013

Heerlijk gegeten in Caruso. Warme ontvangst, zeer prettige bediening, uitstekende tortelloni, erg lekkere (huis-)wijn en de lekkerste tiramisu ooit. Kregen zelfs de koffievan het huis. Geweldig, authentiek, italiaans restaurant. Jammer dat we zo ver weg wonen, anders waren we hier zeker veel vaker te gast!

Gegeten op: 16 februari 2013.
Mare01
Mare01
Proever

5 februari 2013

Heerlijk gegeten hier 2 weken geleden. Aardige bediening. Echte Italianen. Ik was in het gezelschap van 2 vrouwen, dus ze maken er ook echt een show van.
De wijn was erg lekker, evenals het voor- en hoofdgerecht. Ik kom hier nog zeker een keer terug met mijn partner.

Gegeten op: 23 januari 2013.
Frans_K
Frans_K
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Caruso II

Schrijf hieronder je recensie over Caruso II. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.