ik/wij vonden het wat tegenvallen.. sushi's elders veel lekkerder genoten.. (mi. in verhouding veels te veel rijst..) vd grill (te) vet.. gefrituurd tsja, na 2 hapjes meer van hetzelfde (+saai sausje).. soep salade spiesjes gebakken rijst wel lekker.. maar al met al liever wat minder, maar lekkerder voor zoveel geld.. en telkens weer dat lijstje moeten invullen, onrustig en gespreksverstorend.. (waarom maar 5 items per ronde, je blijft bezig met bestellen.. beter 7/8 dan hoef je maar 2/3x voor de verzadiging intreedt..) het was er sowieso erg lawaaierig bomvol tafeltjes met eenenal drukdoenden medemensen..
Heerlijk gegeten, vooral de 2e keer toen we niet de sushi bestelde die voornamelijk uit rijst bestonden maar de lekkere. Zelfde geld voor de soep en de salade, geen aanrader. Maar de overige hapjes zijn zeker aan te raden. En voor deze zal ik hier ook zeker terug komen.
Heerlijk gegeten, de sushi was vers. Bediening vriendelijk. Het verschil in bediening was wel groot, 1 had de regels omtrent wijn inschenken goed doorgenomen. Van mij mag het simpeler, zit niet bij de Librije. Verder, ik kom zeker terug.
Prima sushi (niet heel netjes, maar wel smakelijk), lekkere hapjes, vriendelijke bediening en goede wijn. Waar voor je geld! Een klein puntje van kritiek: de kleine salades bestaan uit fijngesneden niet aangemaakte sla met een beetje vis erop. Daar is meer uit te halen door de salade aan te maken. Over het geheel genomen zijn we zeer goed te spreken over deze aanwinst in Leeuwarden.