Anna over zichzelf

WELKOM BIJ RESTAURANT ANNA. Eten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie van Restaurant ANNA. Restaurant ANNA is gevestigd op het oudste en mooiste stukje Amsterdam in twee spectaculair verbouwde monumentale panden die doorlopen van de Warmoesstraat tot aan het Oudekerksplein?

KeukenFrans, Internationaal, Mediterraan & Europees

Marietta76 Marietta76 17 mei 2012

Gisteren voor het eerst bij ANNA gegeten. Heerlijk gegeten. Tussen de gerechten door werden kleine, verassende amuses geserveerd. Gezeten naast de open keuken kon geconstateerd worden hoe hier gestructureerd en zorgvuldig gewerkt werd. De service was meer dan uitstekend; snel en deskundig. Kortom een echte aanrader.

jeanfernoy jeanfernoy 9 mei 2012

Ik vond het eten heel goed, het was mooi gepresenteerd smaakvol, maar wel een beetje kleine porties, te klein eigenlijk! Ik was wel zeer onder de indruk van de wijnen, wat een collectie hebben ze hier! Erg goed!

BigMac BigMac 4 mei 2012

Vorige week vrijdag gegeten in Anna, en de het is inderdaad een mooie strakke tent. Het voorgerecht was heerlijk maar de verwachtingen voor het hoofdgerecht werden totaal niet waar gemaakt. De vis was droog en als garnituur een verdwaald radijsje is niet echt tongstrelend. Mijn partner haar vis was ook lekker doorbakken en de begeleidende asperges waren rauw! Nadat hier een opmerking over was gemaakt werd hier niets mee gedaan je verwacht dan wat meer gastvrijheid! bediening was verder neutraal niet bijzonder goed of slecht. Als daarna het gewenste toetje ook al niet meer voorradig is dan is het toch een beetje jammer, Tip misschien wat minder aandacht voor de proza op de kaart en meer focus op het niveau van de voorgerechten doortrekken naar de hoofdgerechten.

Proever36168 Proever36168 4 mei 2012

Uitstekend gelunched. Het 2-gangen lunchmenu voor €30 euro is een aanrader, heerlijk gegeten met als extra een amuse en een aantal hapjes bij de aperitief. Zelfs het brood was uitstekend verzorgd, mag ook wel eens gezegd worden. Mooie zaak verder, attente en vriendelijke bediening, eens niet door een studentje maar gewoon door een vakvrouw.

foodbitch foodbitch 11 april 2012

Het eten was helaas niet zo goed als we hadden verwacht. Teveel gepriegel en te weinig echte smaak. Presentatie mag zowieso wel wat beter (te gekunsteld en onnatuurlijk), het lijkt wel een beginnersklasje van een koksschool!
Als je goed zoekt dan kun je een veel hoger niveau vinden in goedkopere tenten in deze stad. Jammer want de setting is idd mooi en de wijn was ook erg goed.
Waarschijnlijk was dit restaurant vanaf het begin beter maar dit heb ik nooit mee mogen maken. Prijs-kwaliteit is een beetje zoek hier want de ingrediënten waren behoorlijk smaakloos.
Tip voor koks: Zoek alsjeblieft naar beter vlees en vis en doe iets meer moeite om harmonieuzere gerechten samen te stellen met de juiste "edge". Er is waarschijnlijk heel veel potentie maar er moet nog (veel!!!) harder aan worden getrokken.
Veel prettig vertoeven want het is een mooie setting.

Geef zelf je mening over Anna

Maandagvan 12:30 tot 22:30
Dinsdagvan 12:30 tot 22:30