"Een nieuw jaar, een nieuwe baan! Daarom is liekes lekkers per 2 januari 2012 gesloten. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun, fijne momenten, en unieke ervaringen. 2011 was mede dankzij jullie een jaar om nooit te vergeten en wens jullie allen daarom al het goeds voor dit nieuwe jaar."
Afgelopen week heb ik met een vriendin bij Lieke geluncht, het was echt heerlijk! De quiche was erg aan te raden evenals de broccolisoep. Het is er erg knus en licht en dat maakt het heel bijzonder! Ik heb tevens bewondering voor Liekes bevlogenheid; ze vertelde dat ze in januari dit jaar is gestart en het loopt nu al als een trein! Dat is natuurlijk niet voor niets! Echt een leuk plekje! En als je er niet wilt zitten kun je het altijd meenemen.
Een sympathieke lunchroom midden in het centrum van Utrecht.
Alles wordt voor je neus klaargemaakt en het ruikt er heerlijk naar de verse groentes en fruit.
prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
Ook prima om even in je eentje te lunchen met een tijdschrift voor het grote raam. Een van mijn favoriete lunchplekken in Utrecht.
Heerlijke broodjes met vers en veelal biologisch beleg en zalige groentes. Een lekker fris biosapje maakt het compleet. De eigenaresse Lieke is enorm aardig en bevlogen.