7.2
8.8

KeukenInternationaal
OpeningstijdenDi t/m Zo: vanaf 18.00, Vanaf april vanaf 12:00 uur open

Verwachte opening begin juni 2011!

bowen22 bowen22 24 mei 2012

De presentatie en kwaliteit van de verschillende gerechten waren niet op het verwachte niveau. Het lijkt mij echter met enige moeite wel mogelijk om alles een tik beter te krijgen. De komende jaren zal ik hier niet meer eten.

Moniboma Moniboma 23 mei 2012

Plek en uitzicht zijn magnifiek! Bediening is goed en vriendelijk, maar de kwaliteit van het eten moet beter. Het is niet slecht, zeker niet, maar deze plek verdient goed! Toch kom ik terug. Reserveer op tijd een tafel met uitzicht!

retxnip retxnip 12 mei 2012

Het eten was gewoon slecht. Voorgerechtje met garnalen was oke. Voorgerechtje met aardappelsalade en parmaham was niet goed.
De ham 2 plakken veel te dik gesneden.
Hoofdgerecht 2 maal Agnus een maal medium een maal rare was goed gebakken maar het vlees zat vol met zenen en de worteltjes waren niet lekker en boven op de wortels een groene dot kruiden wat nergens opsloeg.
De bediening komt vragen was het lekker. De helft van het vlees lag nog op het bord en wij zeggen eigenlijk niet lekker ik snij nog een stuk door en je ziet weer de witte zenen.
Wij nemen nog een wijntje en daarna vragen wij de rekening.
De opmerking van de bediening slaat alles zij zegt. Ja het vlees was niet lekker maar het uitzicht vergoed veel. Deze op merking slaat kant nog wal.( aan het IJ)
Jammer de lokatie top het eten flop.

gabriella_amsterdam gabriella_amsterdam 6 mei 2012

Ik ben het met de vorige mening eens. Ik heb hier ook twee keer gegeten en inderdaad de lokatie en de atmosfeer zijn top. Maar ook ik vind dat de kwaliteit van de gerechten achterblijft. Op zich zijn het mooie combinaties, maar de uitvoering slaagt niet helemaal.
Jammer.

Rdejong Rdejong 4 mei 2012

Ik heb er nu 2x gegeten, omdat de lokatie zo top is. Beide keren zeer matig eten. Flauwe kabeljauw in waterige saus. Pasta met slappe, doorgekookte zeekraal in een tomaenpureesaus. Wel vriendelijke bediening. Ik hoop dat de keuken beter wordt, dan kom ik graag terug.

Geef zelf je mening over REM Eiland