| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Di t/m Zo: vanaf 18.00, Vanaf april vanaf 12:00 uur open Meld dit restaurant als niet meer open » |
Verwachte opening begin juni 2011!
bowen22 24 mei 2012 | |
De presentatie en kwaliteit van de verschillende gerechten waren niet op het verwachte niveau. Het lijkt mij echter met enige moeite wel mogelijk om alles een tik beter te krijgen. De komende jaren zal ik hier niet meer eten. |
Moniboma 23 mei 2012 | |
Plek en uitzicht zijn magnifiek! Bediening is goed en vriendelijk, maar de kwaliteit van het eten moet beter. Het is niet slecht, zeker niet, maar deze plek verdient goed! Toch kom ik terug. Reserveer op tijd een tafel met uitzicht! |
retxnip 12 mei 2012 | |
Het eten was gewoon slecht. Voorgerechtje met garnalen was oke. Voorgerechtje met aardappelsalade en parmaham was niet goed.
gabriella_amsterdam 6 mei 2012 | |
Ik ben het met de vorige mening eens. Ik heb hier ook twee keer gegeten en inderdaad de lokatie en de atmosfeer zijn top. Maar ook ik vind dat de kwaliteit van de gerechten achterblijft. Op zich zijn het mooie combinaties, maar de uitvoering slaagt niet helemaal.
Rdejong 4 mei 2012 | |
Ik heb er nu 2x gegeten, omdat de lokatie zo top is. Beide keren zeer matig eten. Flauwe kabeljauw in waterige saus. Pasta met slappe, doorgekookte zeekraal in een tomaenpureesaus. Wel vriendelijke bediening. Ik hoop dat de keuken beter wordt, dan kom ik graag terug. |
Geef zelf je mening over REM Eiland