Lekkere broodjes, prettige service, garnering soms te overdreven.
Mooi pand, met grote ramen. Veel licht, wat prettig is. Het interieur is verder niet bijzonder, maar ook niet storend.
We hebben met de familie die bestond uit 11 personen een fantastische avond gehad bij Elmer's!
We hadden gevraagd om een menuutje samen te stellen. Daar is op een geweldige manier gehoor aan gegeven. Er was een keuze mogelijk gemaakt tussen een 5-tal voor- en hoofdgerechten. Het dessert zou een verrassing worden. De voor- en hoofdgerechten waren uitstekend. Heel bijzonder vonden we het dat de borden mooi waren opgemaakt en dat er steeds een verse bloem op het bord lag. Het dessert was een enorm feest: ijs, bavarois en etagères met taarten, bonbons etc. Dit restaurant is een echte aanrader~! Bovendien is de prijs zeer redelijk
Hier geluncht tijdens het Eurosonic/Noorderslag weekend. Ondanks de drukte (net als overal in de stad tijdens dit weekend) was het personeel heel vriendelijk en was de sfeer gemoedelijk. De broodjes waren lekker en met veel zorg opgediend.
Wij zijn fan van Elmer's! Net als de lunch wordt het diner met veel zorg, aandacht en goede ingrediënten bereid, en dat proef je. De bediening is bijzonder vriendelijk en attent. Het geitenkaasijs bij het kaasplankje vonden we erg origineel, maar was aan ons niet besteed. De couscoussalade is een aanrader.