KeukenFrans, Hollands & Regionaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Keukenprins Keukenprins 16 mei 2012

Vanavond de verjhaardag van mijn schoonmoeder gevierd met een Joppe's etentje. Als 'verse' inwoners van Eefde was het Bosrestaurant ons aanbevolen door de makelaar: geen woord teveel! Hele prettige en ongedwongen sfeer, uiterst correcte, alerte, attente en vriendelijke bediening. Bijna zo goed dat de vraag 'waar vind je nog zulke bediening?' zich opdringt. Heerlijk gegeten, perfect geportioneerd, hele mooie presentatie. Erg goeie smaakcombinaties en prima basiskeuze aan huiswijnen. Kortom: geweldig goed en erg gezellig gegeten, een ECHTE AANRADER!

Heihut Heihut 2 maart 2012

Heerlijke avond met lekker eten en zeer aardige bediening! Blij dat de opgezette dieren plaats hebben gemaakt voor goede lekkere gerechten in een mooie ambiance!

Sjaterdoef Sjaterdoef 1 november 2011

Laatst heerlijk geluncht. We hadden een broodje carpaccio besteld en een tosti boswachter. Wat smaakte dat goed! Ook heerlijk gezeten, goede sfeer en leuke bediening. Ze hebben er echt een mooi, gezellig restaurant met frisse uitstraling van gemaakt. Wij gaan er zeker nog eens heen. Is het niet voor de lunch dan wel voor diner want daar zijn we nu ook wel benieuwd naar. Tot snel!

stout stout 29 oktober 2011

Vrijdag 29-10-2011 met z'n 4en genoten van het Stentor lezersmenu. Amuse: rilette van eendenborst met gelei van port+ stokbrood en boter; voorgerecht van 6 hapjes waarvan 3 in glaasje en 3 op schoteltje op een plank gezet zeer smaakvol ( men noemde dit "boswandeling"een proeverij van wilde voorgerechtjes) en daarna "Joppe pannetje" een stoofpot van hert met grote friet + aardappel + salade + boontjes / worteltjes maakte het hoofdgerecht tot een heerlijke voortzetting van dit menu en daarna een nagerecht in 4 verschillende vormen.
Tot slot een kop koffie oid met ... COMPLIMENTEN voor keuken en bediening!!! Er is weer een mooi restaurant waar een goede prijs - kwaliteit geboden wordt.

karinkreeft karinkreeft 26 september 2011

Op een zwoele zomeravond hebben we gegeten in de tuin onder een oude kastanjeboom. Super. Het eten was heerlijk,vooral het voorgerecht de boswandeling (eigenlijk 6 voorgerechtjes) vond ik bijzonder. De bediening was erg vriendelijk. Het was een avond waarop je "uit" was, maar je toch erg "thuis" voelde.

Geef zelf je mening over Het Bosrestaurant Joppe

Maandagvan 12:00 tot 21:00