Via Groupon met een vriendinnetje gaan eten, we waren hier al eerder met Groupon geweest en ook nu was het weer geweldig. Super service, heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Je krijgt een vier gangen menu en hebt een ruime keuze uit de gerechten, voor ieder wat wils.
En het leuke is, het menu van 17 pp is nu voor iedereen beschikbaar, dus ook zonder Groupon-bon!
Gisteravond wederom heerlijk gegeten met een vriendin.
Ben er al verschillende keren geweest en alle keren was het eten voortreffelijk
en de sfeer uitermate gezellig! een aanrader!
Wasaandag bij Hotel restaurant Allicht . Wilde eigenlijk alleen wat drinken maar na 2 wijntjes een bordje met tonijn besteld , erg lekker , heb daarna aan de ober gevraagd of ze nog een klein hapje haden maar dan warm , hij stelde eend voor , dat heb ik geweten , heerlijk !!! Heb na een uurtje nog een complete maaltijd met eend besteld, kreeg er wat risotto bij en wat verse groenten , geweldig . De sfeer was relaxed , ik zat eerst buiten en wat later binnen in brasserie . Wat een leuke zaak ! Was er al wat vaker geweest en zal ook zeker terugkomen voor een hapje en/of drankje .