heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. De gastheer was uitstekend met oog voor details! Prijs kwaliteit is prima. De zaak heeft een prettige uitstraling en men is ambitieus.
verbeterpunt: toelichting bij wat men serveert.
zaterdag jongslede gegeten bij dit schitterende restaurant met werkelijk prachtig uitzicht ondanks het slechte weer,
bediening zeerr vriendelijk en behulpzaam.
alle gerechten uit de keuken waren ook van prima kwaliteit
zeker een plek waar we vaker gaan komen
Ik eet graag Japans eten, ik vind het niet erg om te wachten, maar deze avond was echt niet goed. We moesten 30 min op een soepje wachten . De tempura was ontzettend vet en de saus heel zoet. De gerechtjes die daarna volgden waren te klein en naar verhouding echt te duur en werden niet allemaal op tijd geserveerd. wij komen never, never terug....
Na een goede eerste ervaring bij Puerto Secundo viel ons etentje met vrienden hier dit weekend nogal tegen. De soep was heerlijk maar de gerechtjes die daarna volgden waren te klein en naar verhouding echt te duur en werden niet allemaal op tijd geserveerd. Door de harde dreunmuziek die uit de boven ons hangende box kwam, konden we elkaar ook nauwelijks verstaan. Deze is op ons verzoek iets zachter gezet, maar bleef storend. Een 3e bezoekje van onze kant zit er zeker niet in.