La Cubanita over zichzelf

La Cubanita staat voor overheerlijke tapas, zwoele salsamuziek en frisse cocktails Wij maken er graag een feestje van, niet voor niets is ons motto "LA VIDA ES UN CARNAVAL" Wij zijn 7 dagen per week geopend en van maandag t/m donderdag kunt u bij ons voor maar €17,50 onbeperkt tapas eten van de hele kaart uitgezonderd desserts. Bel of mail ons voor meer info of reserveringen Graag tot ziens!

KeukenCaribisch, Mediterraan & Cubaans
Lunch
Diner

DidiJan DidiJan 16 februari 2012

Boven ziet het er gezellig uit, maar wij kregen een ongezellig tafeltje onderaan de trap in de kelder. Menukaart ziet er prachtig uit, maar het eten smaakte zeer matig, bijna alles was gefrituurd, aardappels waren nog hard van binnen, aan de quesadilla's zat nauwlijks smaak. Het zit vol met studenten wat ook begrijpelijk is voor €17 maar ik betaal liever iets meer voor een goede tapas.Al met al niet voor herhaling vatbaar.

Jerem Jerem 12 januari 2012

Het begon goed met het brood dat lekker warm was, en het eindigde goed met de lolly's, al de tapas daar tussen in waren vet en alles smaakte hetzelfde, de geftrituurde aubergine met honing deed me aan oud en nieuw denken, ik had wel genoeg appelbeignets op. Leuk concept, leuke inrichting, leuke kaart met goede ideeën, nu nog lekker uitvoeren!

Proever1986 Proever1986 9 januari 2012

Eten was lekker, veel keuze in tapas al waren de porties redelijk klein. Bediening was vriendelijk. Aankleding restaurant heel simpel en niet echt gezellig.

renate123456 renate123456 28 december 2011

Op maandag tot en met donderdag onbeperkt tapas eten voor €17,50. Wij vonden het helemaal geweldig. Voor €15 een tapasdessert. Maar dat zijn nog 4 behoorlijke desserts. Prijs/kwaliteit super. Mijn zus en ik konden met gemak 10 gerechten op (toetje was toen wel lastig weg te krijgen :)).
Helemaal niet vet, wij hebben wel vettere tapas gegeten dan dit. De variatie is ook geweldig. Kaaskrokketten met sherrydip, zalmburgers met kruidenkaas, kalkoenrolletjes met zaziki, crabcakes met limoendip, meloen met parmaham, cherrytaten met mozerella in lekker sausje, varkenshaas in stroganoffsaus. Erg lekker allemaal.

Heidi85 Heidi85 20 november 2011

Misschien wel mijn favoriete restaurantfranchise in Nederland. Ook in dit restaurant heerlijk onbeperkt gegeten voor een goede prijs. Hoewel ik in het weekend niet de volle prijs zou betalen is het onbeperkt eten voor 17,50 op maandag t/m donderdag perfect.
En helemaal voor 17,50 kan je niet verwachten dat je culinaire hoogstandjes voorgeschoteld krijgt. Je krijgt naar mijn mening meer kwaliteit dan waar je voor betaald. Een enorm uitgebreide en zeer gevarieerde kaart met meer dan 50 gerechten, voldoende keuze, zowel vlees, vis als vegetarisch. Goede verse ingredienten, top dus.

Het eten is niet allemaal typisch Spaans/Cubaans, er zit best een Nederlands tintje aan, maar het eten smaakt goed, echt niet alles smaakt hetzelfde en zeker niet alles zwemt in het vet. Ik heb hier persoonlijk nog nooit een gerecht voorgeschoteld gekregen wat in het vet zwom.

De bediening is prima en het restaurant hartstikke gezellig.

Geef zelf je mening over La Cubanita

LunchDiner