KeukenThais
OpeningstijdenLunch: Ma t/m Za 11.30-14.00, Diner: Ma t/m Zo 17.00-22.00

reyang reyang 24 november 2011

Helaas was het eten zeer matig, vet en te zout, veel te duur voor de kwalitiet, bediening is onvriendelijk. Wc is vies. Hier kom ik nooit meer, en ik raad eenieder aan het ook niet te proberen!

asgata asgata 21 november 2011

Wij waren daar afgelopen zaterdag. Toen we binnen kwamen was de serveerster wijn aan het uitpakken en we moesten wachten tot ze klaar was. We bestelden 3 maal vis en een inkvis maltijd. Alleen de zoetzuur vis gerecht had een andere smaak. De andere gerechten waren in een soja sous klaargemaakt die uitermate zout was. De vis was gefrituurd geweest en was erg vetn. De inktvis was ook in soja sous klaargemaakt en had allen drie soorten grof gesneden uien als groenten die nog rauw waren. Niet te eten. Terug laten brengen naar de keuken met het verzoek minder soja sous zodat het minder zout zou zijn krijg ik het terug met nog meer soja sous. Laten staan dus! De toetjes waren net zo slecht. Gefrituurd ijs was niet te eten en mango met kokosrijst was oud en het klein beetje mango was niet rijp. De prijs was ook best duur voor wat je krijgt. Zonde van je geld!

MarcoMM MarcoMM 19 augustus 2011

Voor wie van scherp houdt, dan zit je hier goed. Het vis salade voorgerecht was veel te scherp. Helaas na een paar hapjes laten staan en gevraagd om een nieuwe salade, maar dan minder pittig. Ook nu was het nog te scherp. Ook de tafel achter ons klaagde dat het veel te scherp was. Ik begrijp niet dat ze niet bij de bestelling informeren of je het mild, pittig, scherp of extra scherp wilt. Het hoofdgerecht wwas wel goed. Maar met een paar bier, 2 flessen water en dan voor 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten ook nog een rekening van 100 euro is me echt wat te veel van het goede. Voor mij de 1e en laatste keer. Het was er ook vrij warm en druk. Veel kinderen aan tafel, lawaai en een hoop heen-en weer geloop. Ook voor je rust moet je hier niet zijn. Jammer, geen aanwinst voor Voorschoten. Gr,Marco

greendelicious greendelicious 19 mei 2011

Uitstekend restaurant! Aanrader, authentiek met name door de Oosterse muziek en hartelijke ontvangst door Thaise koks. Fantastische kaart, veel keuze ook voor vegetariërs. Gul gebruik van verse groenten en pure ingrediënten. Zeer verzorgd geserveerd. Het restaurant oogt in zijn geheel verzorgd en schoon. Heel vriendelijke bediening. Normaal gaan we altijd naar Songkhla in Den Haag, maar Si Soek doet daar niet voor onder. Echt een aanrader dus, zéker uitproberen. Wij zullen er in elk geval vaak zijn, in deze omgeving zijn écht lekkere restaurants dun gezaaid helaas!

teuniszn teuniszn 18 mei 2011

Uitgebreide kaart, lekker Thais eten, inrichting een beetje kaal,
bediening vriendelijk en snel, Redelijke prijzen. Een aanrader.

Geef zelf je mening over Si Soek