Is dit uw restaurant?

ActiviteitenCatering
KeukenSushi & Japans
Menuprijs€18.80

14 juni 2013

Uitstekend service en eten inclusief non alcoholische dranken, in prijs inbegrepen. Wij gaan liever hier naartoe in Almere dan Kimono etc. Sushi is lekker vers dan die van Kimono enzo! Erg aan te raden!

Heidje
Heidje
Proever in spe

18 april 2013

Alweer en "all-you-can-eat" erbij. Het lijkt wel modernigheid... Anyway. Dit is wel een betere variant. De prijs is inclusief non-alcohol drinken.

Voor een all-you-can-eat is de sushi keuze groot. Erg groot. Het kan allemaal met wat meer smaak, maar voor de rest is het allemaal wel te doen. Het belangrijkste: de sushi komt in elk geval niet uit de diepvries en is goed op kamertemperatuur. Op een (lege) woensdag avond is de bediening snel. En tot mijn verbazing word er zelfs aangeboden het drinken bij te vullen. (all-you-can-eat, inclusief drinken)

GIGA nadeel (bijna standaard lijkt het wel): Alleen koud water in de toiletten en (zucht) de toiletten zitten op de eerste verdieping. En de eerste verdieping is alleen per trap bereikbaar. Succes. Medemens in een rolstoel...

Gegeten op: 17 april 2013.
novw
novw
Expertproever

4 september 2012

Sushi op zich OK, maar zeer slechte kikoman (aangelengd?) en wasabi. De laatste was niet heet zolas het hoort, en smaakte een beetje mintachtig. Erg vies in combinatie bij de vis! Jammer dat deze twee belangrijke items vanwege prijs?/ smaak Almeerders?zijn aangepast.
Voor mij een reden om niet terug te komen.
Ook de bediening had zijn/haar dag kennelijk niet.
Tot 3 keer aan toe een gerecht niet gekregen en wel 7! keer een gerecht van andere gasten gekregen.

mangeon
mangeon
Proever

11 juli 2012

Heerlijke Sushi gegeten. Soms heb je toch nog trek na het eten van kleine sushigerechten, maar hier krijg je voldoende warme en koude gerechtjes die je voldaan de zaak doen verlaten om snel weer eens terug te komen. Aanrader en vriendelijk geprijsd.

tax1975
tax1975
Expertproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

30 maart 2012

Super sushi restaurant bij verre de beste smaak te vinden in flevoland en wij hebben ze nu allemaal gehad. dat de sfeer niet iedereen aan staat kan ook niet iedereen heeft een andere smaak maar over de sushi's valt echt niet te twijfelen.

Bjorndevries
Bjorndevrie...
Proever in spe

Alle 17 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over New Tokyo

Schrijf hieronder je recensie over New Tokyo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Woensdag13:00 - 22:00