| Activiteiten | Restaurant | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Via groupon het 5-gangen verrassingsmenu van de chef geprobeerd. Aardige samenstelling van gerechten met genoeg diversiteit voor iedereen. Dit echter wel met bijzonder uitgesproken smaken waar je van moet houden.
Wat ons wel tegenval was de extra meerprijs van 4,50 euro voor brood en de in onze ogen hoge kosten van 7,50 euro voor een eenvoudig aperitief.
De bediening beviel ons niet zo. Tafel werd bijzonder snel en abrupt afgeruimt, dit met weinig tot geen interactie met de gasten. We hebben om die reden ook geen afsluitende kop koffie genomen. Leuk om via een kortingsbon eens kennis te maken.
Bij uitzondering een zondagslunch genoten bij Zout en Citroen. We hadden het driegangen dagmenu (dat je naar keuze nog tot een 5 gangen menu kon uitbreiden), dat prachtig was opgemaakt en goed van smaak was. Een vooraf van forel, hoofdgerecht van Angus entrecote en nagerecht van kleine verschillende soorten ijs en bavarois. Vooraf en tussendoor wat leuke, smaakvolle amuses.
Jammergenoeg was de bediening wat knullig. Uitleg bij de gerechten was te slecht om nu nog na te kunnen vertellen. Kwam misschien doordat ze door de plotselinge openstelling snel wat invallers moesten regelen.
Goede prijs kwaliteit verhouding, de moeite waard om heen te gaan.
5 gingen menu met wijnarrangement gegeten gisteren in de sfeervolle serre met zicht op de tuin, erg ontspannen. attente bediening zorgt voor een echte avond uit. heerlijke witte huiswijn, verwend worden met amuses en prachtig geserveerde gerechten.
Gegeten op: 22 februari 2013.Heerlijke avond door deze culinaire verrassing in Oosterhout. Prettige bediening, zonder poespas. Aangename setting met sfeervolle serre. Mooie opgemaakte borden met heerlijke gerechten. bijzondere smaakcombinaties. Af en toe iets te frivole poespas met de stenen, kan gaan vervelen. Maar dit is een absolute aanrader met een uitstekende kwaliteit/prijs combinatie met dito service die je alleen in het zuiden van het land tegen komt.
Gegeten op: 21 februari 2013.
Hier gegeten met een groupon voucher die wij cadeau hadden gekregen. Leuk restaurant en vriendelijke bediening. Wij kregen een vijf gangen menu met daarvoor twee amuses. Daarbij had ik een wijn arrangement voor de ''bob'' genomen. Zowel het eten als de wijnen waren lekker.
Bijzonder vond ik dat er voor brood 4,50 euro extra bijgerekend werd op de rekening. Heb ik eigenlijk nooit eerder meegemaakt en vind ik ook niet passen. Verder vroeg ik om kaas ipv zoet als dessert. Dit kon ook alleen met extra bijbetaling van 8 euro.
Deze twee zaken vind ik jammer en een gemiste kans. De groupon actie is naar mijn idee juist om mensen te laten kennismaken met een restaurant en hopen dat zij de volgende keer terug gaan komen. Door mijn ervaring nu weet ik dat nog niet zeker. En dat is een gemiste kans.
Schrijf zelf een recensie over Zout en Citroen
Schrijf hieronder je recensie over Zout en Citroen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | 12:00 - 21:00 |
| Woensdag | Gesloten |