ActiviteitenAfhalen
KeukenChinees

17 mei 2013

Op zich ben ik het eens met de meeste voorgaande recensies: het gaat om het eten. In de regen vluchtten we hier naar binnen voor lunch en kozen voor elk een ander combigerecht. Naar verhouding iets te veel rijst en te weinig saus. Terwijl bij geroosterde eend de saus er echt bij hoort. Anderzijds heb je dan wel voor een tientje p.p. (incl. drinken) prima gegeten.

Gegeten op: 16 mei 2013.
fab-iens
fab-iens
Meesterproever

16 mei 2013

Eten bij Fat Kee is altijd een belevenis! De maaltijden zijn traditioneel Chinees en dat proef je ook. Er worden weinig tot geen concessies gedaan aan de Nederlandse smaak. De menukaart ligt onder een glasplaat, het interieur is eenvoudig en de bediening snel en efficiënt.

Gegeten op: 2 mei 2013.
firefly68
firefly68
Fijnproever

9 mei 2013

Deze zaak zit altijd vol. Dit is niet vreemd want de prijzen zijn laag, de porties groot en het eten lekker. Deze Chinees is niet een standaard Hollandse Chinees en dat merk je aan de smaak van het eten. Het decor is al 20 jaar hetzelfde. Ga hier niet heen voor de sfeer, neem de arrogante, slecht Nederlands sprekende en onbeleefde bediening voor lief, en geniet hier van een snelle, lekkere, grote maaltijd.

Gegeten op: 8 mei 2013.
jmpb
jmpb
Expertproever

24 april 2013

Echt Chinees eten in Chinatown Den Haag. Wij waren er om half zes en de hele zaak zat vol. Eten was origineel en lekker, visballetjessoep, Chinese spimazie met inktvis, heerlijk. Eenvoudig en zeer veel. De bediening was ook op zijn Chinees, je had je soep nauwelijks op of het werd al weggehaald, en het hoofdgerecht stond eral terwijl wij nog aan het voorgerecht zaten. Maar dat hoort eebij. Gasten liepen af en aan, onze tafel was na ons vertrek al ditekt bezet. Tekent de kwaliteit en dat tegen een belachelijk lage prijs.

Gegeten op: 24 april 2013.
kees4
kees4
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

24 april 2013

Hier deze week voor de eerste keer gegeten. Het restaurant was me aanbevolen door een Chinese. Voor de Hollandse smaak een goede beginner. Ik nam een gerecht van lamsvlees in zwartebonensaus en witte rijst. Goed pittig van smaak. Niet te zout gelukkig. Mijn tafelgenoten hadden onder meer de beroemde gefrituurde kip en groenten met garnalen. Alles smaakte prima. Het restaurant zelf is wat druk en heeft een snele doorstroming. Lekker romantisch uit eten doe je elders, maar dat was ook niet de bedoeling vanavond. De bediening was vriendelijke en accuraat. Hier zal ik nog weleens terugkomen.

Gegeten op: 22 april 2013.

Schrijf zelf een recensie over Fat Kee

Schrijf hieronder je recensie over Fat Kee. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.