Mooie dag in Haarlem. Gestart met een overheerlijk ontbijt bij het Hofje en later op de dag nog koffie en overheerlijke cheesecake en appeltaart. Superkwaliteit en top bediening!
Vanochtend van een overheerlijk ontbijt genoten. Verse sinaasappelsap, koffie (mét klein glaasje water) of thee, croissant en een enorme schaal met superkwaliteit vleeswaren, kaas, eiersalade & zalm en ruim voldoende heerlijk brood. Aangename inrichting en er is voor alles gelet op detail. Kortom, een absolute aanrader!
in tijden niet zo heerlijk geluncht! zo smaakvol en puur..
het bananenbrood met honing en kaneel was verukkelijk, een verassende smoothie met dadel,avocado en banaan, en een broodje met falafel en heerlijke hummus en pikante tomatensalsa. Ik kom zeker nog eens terug!
Erg goed geluncht bij Hofje zonder Zorgen. Goede koffie (zie je helaas te weinig in andere zaken), lekkere broodjes en heerlijke huisgemaakte appeltaart. Er is veel zorg besteed aan smaakvolle en eerlijke gerechten. Er worden verse en pure ingredienten (veelal biologische) gebruikt en dat proef je. De vriendelijke bediening maakt het af. Aanwinst voor Haarlem.
Geweldige high tea gehad. Onbeperkt lekkere thee, goede afwisseling tussen hartige en zoetje gerechtjes. Aandacht aan de bereiding besteed.
Bediening liet je lekker de tijd nemen,maar vulde wel alles tijdig aan.