7.7

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenFusion, Internationaal, Japans, Thais, Aziatisch & Sushi
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Rotterdam heeft er weer een mooie zaak bij. Het is het eerste restaurant in Nederland met interactieve tafels en dat maakt een etentje tot een ware belevenis. Kies je favoriete digitale tafelkleed, blader met je vingertoppen door de menukaart en plaats direct je bestelling. Terwijl je wacht kun je de keukenbrigade in de gaten houden via de webcam of een digitaal spelletje zeeslag spelen. Gelukkig is het verder gewoon een sfeervol restaurant met lekkere Aziatische gerechten. Leuk concept!

Mollymax Mollymax 24 mei 2012

Heel erg leuk concept echt een aanrader. Kwaliteit van het eten is erg goed. Veel leuke verschillende gerechten keuze uit klein en medium. Zelf gekozen voor de kleine gerechten om zo verschillende dingen te kunnen proeven. Naast de borden liggen stokjes maar bestek is op aanvraag te verkrijgen. Door het elke keer bestellen van kleine gerechtjes en het eten met stokjes eet je echt op je gemak daardoor ben je zo een paar uur verder echt relaxed. Personeel heel erg klantvriendelijk!!

Franza Franza 20 mei 2012

Het eten was allemaal overweldigend lekker, die tafels daar moest ik even aan wennen maar heel leuk en heel apart.
Regelmatig terug komen hier dat gaan we zeker doen!.

Proever32432 Proever32432 14 mei 2012

Prima gegeten, uitstekende bediening, bij het afscheid een paar recepten om eens te proberen. Al met al verrassend. De digitale tafel was even wennen. Ik kom zeker nog een keer. (7,7 is een beetje weinig)

Niels-Daan Niels-Daan 7 mei 2012

Een erg leuke ervaring om hier te eten. Het concept met de touch table is bijzonder leuk en de hele inrichting van het restaurant klopt bij de ervaring. Het gevaar is wel (voor ons grote eters die alles lekker vinden en willen proeven) dat je aan het einde van de avond bijna de gehele kaart hebt besteld. Daarmee vonden wij het een vrij duur verhaal worden. Qua eten is de kwaliteit van voldoende tot uitstekend. Een minpuntje van de touch table is dat het personeel niet meer zo goed weet wat ze serveren... Verder dan een rode of een witte wijn kwam ze niet...

frieslander frieslander 6 mei 2012

Heel bijzonder en innovatief. Het hele concept is prima. Vooral de kinderen vonden het geweldig. Het eten was zondermeer goed en de bediening eveneens. Een echte aanrader.

Geef zelf je mening over Izkaya Touch Table Restaurant & Cocktail Bar

Maandagvan 16:00 tot 22:00 Geen lunch