Gisteren weer eens bij De Pizzabakkers Plantage gegeten. Wij waren niet de enige want de locatie is geweldig, terras in de zon en bij ons om de hoek. Ook leuke deal met Kriterion op woensdag, waar wij gisteren gebruikt van hebben gemaakt. Logisch dat het knetterdruk is!
Ons werd verteld een tafeltje buiten uit te zoeken wanneer er iets vrij kwam op het bomvolle terras. Kwartier gewacht en er was plek aan een picknicktafel. Vriendelijke, oververhitte jongen neemt bestelling op en we verwachten al dat alles lang zal duren, dus meteen twee biertjes, fles wijn, karaf water en pizza's besteld. Om ons heen heel wat ontevreden mensen omdat het zo lang duurt, maar wij hebben ruim twee uur de tijd, dus maken ons niet druk.
Uiteindelijk hebben we het net aan gered en werden we een keer verplaatst omdat we aan een (blijkbaar) gereserveerde tafel zaten. Koffie vh huis aangeboden, ook deze liet heel lang op zich wachten. Nou ja zou je zeggen het is mooi weer, dus kan je verwachten dat er wat chaos is. Maar dit was echte chaos: personeel dat elkaar beschuldigd van fouten, personeel dat niet alleen kortaf is maar ook onbeschoft is en niet met elkaar communiceert, verhuizen van tafel zodat wij aan een tafel bil aan bil naast een groep van zes(!) komen te zitten, bestellingen die keer op keer verkeerd gaan en geen excuus bovendien. Kortom groot gebrek aan management. Heel heel jammer, want op deze manier verliezen ze gegarandeerd vaste gasten.
Op aanraden van anderen hier geweest. Pizza lekker, maar dat mag ook wel voor die prijs. daarnaast zijn er zat andere pizzeria's waar de houthoven terug is en die halen deze kwaliteit makkelijk. Bediening vriendelijk maar rommelig.
Ik kan hier maar een woord over zeggen.. Lekker lekker lekker!! Deze pizza's kunnen met een gerust hart de beste van de stad worden genoemd. Toetjes zijn ook lekker. Echt een aanrader
na een oprecht vriendelijke ontvangst (we hadden niet gereserveerd) een prima tafeltje gekregen. Service heel vlot en proffesioneel. Eten aan de simpele en daardoor juist smakelijke kant. Toen de rekening kwam werden we wederom aangenaam verrast, met andere woorden de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
aanrader!