KeukenEngels, Lunchroom & Tearoom

Tessadm Tessadm 19 januari 2012

Ten to Three is een geweldige bakery met gevaarlijk lekkere cupcakes en een erg smakelijk menu. Ik hoop dat ze heeel snel ook naar Amsterdam komen!!

lssnbrg lssnbrg 25 oktober 2011

op zich een leuk idee en een leuke locatie. alleen de bediening: *pechmuziekje*
bestelden met 3 personen ieder 2 scones en kregen ieder 1 doormiddengezaagde. Bij navraag hadden ze 'de bovenkant, die verbrand was, eraf gesneden. het zijn echt 2 scones hoor!' later bestelde 1 van de 3 nog een scone erbij, die ook doormiddengezaagd was. *nog meer pechmuziekjes*

bettinaemf bettinaemf 19 september 2011

Moet zeggen dat deze al heeeel lang op mijn lijstje stond en ik met mijn zussen besloot te bezoeken. De cupcakes waren heerlijk en de interieur is echt super! Maar de service was zo ongelooflijk slecht dat het voor mij een eerste en meteen laatste keer was.. We hadden 6 cupcakejes over en om ze mee te nemen vroegen we 2 extra tasjes waarop de bedrijfs manager antwoorde dat ze daar "niet aan beginnen". Toen ik aanbod om voor de tasjes te betalen lachte ze me uit. Ik dacht echt dat het een slechte grap was toen ze erbij vermelde dat ik maar "cupcakes had moeten bestellen om mee te nemen om tasjes mee te krijgen". We hadden daar gezeten en elk ruim besteld!! Heb deze recensie ook op Facebook geplaatst en in plaats van een antwoord hebben ze het gewoon verwijdert - een gemiste kans. Erg lekker maar volgende keer maar weer lekker cupcakes ergens halen waar ze hun klanten waarderen.

sisko sisko 29 augustus 2011

Leuke tent, als je van roze en zoet houdt! De locatie is matig, aan een doorgaande weg met veel parkeerhinder voor de garage, maar al met al wel een grappig rustpunt zo tijdens het shoppen in Rotterdam. En nogmaals, als je van zoet houdt moet je zeker eens een keer de cupcakes gaan proeven, of de scones met cream en jam!

PleasureSeeker PleasureSeeker 16 juli 2011

Leuke zaak, schattig ingericht! Bediening vriendelijk. Leuk dat je naast een gewone cupcake ook een mini-variant kan kiezen..Aandachtspuntje is de w.c. : kan netter en mooier. Deze nog even fine-tunen en de zaak is echt af.

Geef zelf je mening over Ten to Three Bakery

Maandagvan 12:00 tot 18:00