Reserveer nu

KeukenItaliaans & Mediterraan
Lunch
Diner

Sinds kort kun je ook op de Laan van Meerdervoort terecht voor Italiaanse specialiteiten. Da Sebastiano heeft hier namelijk zijn tweede vestiging geopend. Na een hartelijke ontvangst komt de eigenaar persoonlijk met een krijtbord langs om zijn menu uit te leggen. Je kunt kiezen uit ongeveer vijf voor- en vijf hoofdgerechten. Wat vervolgens op je bord verschijnt smaakt vers en is duidelijk met liefde bereid. Aan kwaliteit hangt echter wel een prijskaartje...

_Guus _Guus 10 mei 2012

Zeer leuk restaurant. Het eten was enigzins eenvoudig, en ik vond de pasta bij de vis nogal overheersend, maar wel authentiek Italiaans. Goed wijnadvies!

marc11 marc11 10 mei 2012

Leuk restaurant. De Italiaanse eigenaar heette ons persoonlijk welkom en kwam de kaart uitgebreid toelichten. Heerlijk eten. Echt Italiaans. Gezellige sfeer. Een aanrader!

Saarenbas Saarenbas 5 mei 2012

Italiaans zoals Italiaans hoort te zijn!
Bij binnenkomst wordt je op z'n Italiaans begroet met veel gebaren taal en wordt er gezameljk een tafel uitgezocht. Sebastiano komt vol passie de gerechten voorlezen van het krijtbord met alle toelichting die nodig is. Bestel de overheerlijke huiswijn en laat je vervolgens volledig verwennen door verrukkelijke gerechten. Redelijk aan de prijs maar zeer de moeite waar!!!
Wat heerlijk om zo'n restaurantje in de buurt te hebben!!

YaraNC YaraNC 26 maart 2012

Wij zijn hier terecht gekomen door de restaurantweek en een goede recensie in de NL70. Bij aankomst werden we hartstikke leuk Italiaans begroet. We werden geplaatst aan een gezellige tafel met een bankje en kregen een glaasje Prosecco en een amuse. Daarna kwam de eigenaar met het krijtbord uitleg geven over de gerechten waaruit wij mochten kiezen. De bediening was snel en goed. We hebben genoten van het eten en de ambiance van het restaurant. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Hartstikke gezellig.

waukema waukema 18 februari 2012

Vanavond ruim 3 uur bezig geweest met wederom een heerlijke avond en diner. Werkelijk geweldige ambiance en eten. Mijn vrouw en ik waren vroeger kind aan huis in Da Sebastiano No. 1 aan de Javastraat. No. 2 doet het minstens zo goed :-)

Geef zelf je mening over Da Sebastiano No.2

LunchDiner