| Keuken | Italiaans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
De Parmesan maakt het verschil tussen een Pizzeria en en Italiaans restaurant. De Parmesan valt duidelijk in laatst genoemde catagorie ! Het eten is met zorg en liefde bereid. De Wijnen zijn goed op het eten afgestemd en zeer lekker ! Prijs Kwaliteit verhouding is goed. Enig minpuntje is dat het soms wat lang duurde voor de gerechten geserveerd werden. Wat mij beterft een aanrader !
Gegeten op: 14 december 2012.
Een aantal keren bij Restaurant Parmesan gegeten.
Er mag zeker gesteld worden dat dit "nieuwe" Italiaanse restaurant een aanwinst is op de horeca van Zwijndrecht.
Het eten is zoals je mag verwachten kakelvers en heel smaakvol. De antipasti, verse pasta en flinterdunne pizza's zorgen voor een gevarieerde kaart met voor ieder wat wils. De dagelijks wisselende vlees en vis maken de kaart compleet.
Neem zeker een kijkje op de wijnkaart, deze is veel omvattend en er is een lekker wijntje voor bij ieder gerecht.
Parmesan is stijlvol ingericht, met een nette bar en aan het eind van de zaak een mooie open keuken. Reserveer boven een tafel om de chef dol enthousiast aan het werk te zien.
De rest van het vlotte personeel doet zichtbaar hun best om het de gast naar de zin te maken. Zij dragen ook zeker bij aan de gezellige ambiance.
Vergeet zeker niet de desserts deze staan namelijk garant voor een goede afsluiting van de avond, probeer het verse suikerbrood met peren ijs echt een aanrader!
Kortom Restaurant Parmesan in Zwijndrecht, voor "echt" Italiaans eten van een goede prijs -kwaliteit verhouding.
Wij zullen dan ook zo vaak mogelijk terug komen!
Een verjaardag gevierd bij Parmasan. Gekozen voor dit restaurant omdat wij 2 vegetariërs in ons gezelschap hebben en er op de website een redelijke hoeveelheid aan vegetarische gerechten stonden.
Helaas was de kaart inmiddels aangepast, wat de keuze redelijk beperkte. De koks bleken echter zeer flexibel en hebben een aantal zeer smakelijke gerechten geïmproviseerd. Ook de kwaliteit van de niet vegetarische gerechten was goed. De pasta en de risotto waren echter iets te al dente naar onze smaak.
Het restaurant heeft een open keuken wat een goed zicht bied op de goed georganiseerde koks. Geen stress voor de mannen en voldoende tijd voor een praatje met de gasten.
De rekening was aan de hoge kant.
Wat ons betreft één van de betere Italiaanse restaurants in de omgeving.
Gisterenavond voor eerste keer gegeten in fantastisch restaurant. Geweldige coquilles met risotto en zeebaars met gnocci. Kinderen aten een super verse pizza. Iedereen genoten en komen snel terug. Verreweg beste Italiaan in Drechtsteden.
Gegeten op: 22 december 2012.Voor de eerste keer gegeten en het lijkt alsof er inspiratie bij la pizza is opgedaan. Zelf gekozen voor het menu. Gerechten zijn prima te eten. Hoofdgerecht een Heilbot met parmezaan en risotto. vis was goed met de korst van parmezaan. De risotto voor mij nog net een iets te harde bite. opvallen qua decor is dat het erg gehorig is, waardoor je je stem flink moet verheffen. Prijs uiteindelijk aan de hoge kant
Schrijf zelf een recensie over Parmesan
Schrijf hieronder je recensie over Parmesan. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.