KeukenItaliaans
OpeningstijdenDi t/m Zo 10.00-23.00

Huubspuug Huubspuug 16 mei 2012

Kleine kaart geen lambrusco maar wel een goede vervanger (een droge witte vedicchio) dus weinig wijnkennis van het personeel voorgerechten waren. Heerlijk hoofdgerechten ( pasta en risotto ) helaas niet gaar.

Sjoonie Sjoonie 30 april 2012

Positief: viendelijke ontvangst door het personeel en de gereserveerde tafel stond netjes klaar. Vooraf wat vers stokbrood met pesto, heerlijk, een aanrader.
Wij hebben gekozen voor een zalm en een pizza als hoofdgerecht. Beide wilden we een kleine aanpassing aan het gerecht en dat was geen enkel probleem, de kok kwam zelfs nog even overleggen over de extra wensen. Beide gerechten waren heerlijk. Als desert namen we ijs en tiramisu en ook deze gerechten waren heerlijk. Kortom, heerlijk gegeten voor een vriendelijke prijs.
De open keuken laat zien hoe de koks de gerechten vers aan het maken zijn.

Aandachtspunt: de tafeltjes staan zeer dicht op elkaar waardoor je weinig privacy hebt, de mensen naast je kunnen zonder moeite je gespek mee luisteren.

bargerl bargerl 5 maart 2012

Twee weken geleden heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant, lekkere Italiaans overzichtelijke kaart met voldoende keuze! Ik kom hier zeer regelmatig en prijs Parmesan dan ook hoog aan!

KimPellemans KimPellemans 5 maart 2012

Ik ben grote fan van Parmasan! Heerlijk in de buurt uitstekende kwaliteit en service.!
de risotto is overheerlijk! zo ook als de rest van de kaart, of ik nu met vriendinnen kom eten of met mijn tiener kinderen worden altijd perfect geholpen. En voor de kleintjes vinden ze het geen probleem iets op hun wensen en smaak te maken!

ik lees hieronder dat de tiramisu gemaalt is met slagroom, dit is echt onzin. Bestel deze nl altijd (gemiddeld 1x per maand) en heb dit nog nooit gezien.

dus Parmasan goed werk jullie zijn een aanwinst voor Zwijdrecht eo.!!

Boris1964 Boris1964 25 februari 2012

Wat een genot om hier goed Italiaans te dineren. Een gezellige ambiance met fijne overzichtelijke kaart met voldoende variatie. Begonnen met pane met eigentijdse smeersels. Daarna de carpaccio waar echt smaak en fantasie in zit. Daarna de Orrechiette, echt een aanrader. Zeer fijne en vlotte bediening met waardering voor de klant. Dit restaurant is een rit naar Zwijndrecht zeker waard. Laat ik de wijn zeker niet vergeten.
Al met al zeker een restaurant die voor mij meerdere malen met een bezoek vereerd zal worden.

Geef zelf je mening over Parmesan