patty3 27 april 2012 | |
We hebben met een groep van 8 personen gegeten. Iedereen heeft genoten van ieder gerecht. Zo lekker puur en goed bereid. Mooie kaart. We hadden hoge verwachtingen maar die zijn ook echt waargemaakt. Een aanwinst voor Alkmaar! |
FloraBella 22 april 2012 | |
Nadat ik de recenssies op Iens had gelezen verwachtte ik echt een nieuwe topper te hebben gevonden in Alkmaar, dat was helaas niet het geval. Het eten en de ambiance waren goed, maar het was verder niet bijzonder. |
andrewmulder 28 maart 2012 | |
ik heb hier op 27-03-2012 gegeten met me goede vriend en ik moet heel eerlijk zijn.. we hadden een 4 gangen verasings menu met bijpassend wijn arsortiment maar eerlijk is eerlijk ik vind dit qua eten echt geweldig mijn vriend en ik hebben een aardige horeca achtergrond ik werk nog in de horeca en me vriend heeft ook een opleiding er toe gehad en wij houden er dan ook van om zulkde restaurants te bezoeken het was gewoon TOP we werden bediend door Roberto staat op de bon maar hij wist goed wat hij seveerde en kon ook eerlijk andwoord geven op je vragen ... kleine tip iets minder vel licht aan doen en iets meer sveer daardoor in de zaak brengen kleine tip maar deze avond was geweldig bedankt daar voor met vriendelijke groet Andrew & Jochem (tafel 5) |
1ngrid 3 maart 2012 | |
Gisteravond hier niet alleen heerlijk gegeten maar wat voor ons bijna nóg belangrijker is, is de vriendelijkheid en hoffelijkheid. De klant is écht koning en het bediendend personeel weet hoe het hoort. Heerlijk om nog eens zo verwend te worden. Je bent écht uit. De gerechten zijn zalig, vooral de risotto met chocolade en gorgonzola. Misschien nadelig, de kaart is niet heel uitgebreid. Maar als deze met regelmaat verandert dan is hier niets mis mee. Zeker voor herhaling vatbaar. |
adventure 18 februari 2012 | |
Hier kun je uitstekend een romantisch etentje houden. Het eten is heel erg goed en wordt professioneel geserveerd. Huiswijn is prima. Wij namen 4 gangen omdat alles zo lekker was. Alles van pure producten. Wel wat prijzig maar is het zeker waard. |
Czu? 25 december 2011 | |
Vrijdag 23 december weer heeerlijk gegeten bij Italica. Alles even lekker. Vanaf t begin, maart 2011, superieure kwaliteit en vriendelijke, professionele bediening. Het beste restaurant van Alkmaar (en de regio rondom) |
gvanbrug 9 december 2011 | |
Eten bij Italica is een regelrechte smaaksensatie. Ik heb er nu drie keer gegeten en iedere keer was het eten echt om je vingers bij op te eten. Alles is verser dan vers en het eten, de wijnen en de grappa's worden door de Italiaanse eigenaar uit Italië gehaald. Daarbij komen nog de uitstekende wijnkennis en Italiaanse gastvrijheid. Kortom, een heerlijke Italiaanse avond uit. |
marieke1983 10 oktober 2011 | |
Ik ben zaterdag hier wezen lunchen, het was bijzonder lekker. Mijn vriend had een high apperitivo genomen en ik een napoli. Bij de high apperitivo kregen wij allerlei soorten Italiaanse hartige hapjes, vleeswaren,kazen, bruschetta en warme hapjes (dit allemaal voor maar €10.50 incusief een glas prosecco!!!!) de napoli was heerlijk, verschillende soorten vers gegrilde groenten, met balsamico azijn. Bediening is echt heel aardig en leuke sfeer.
aaireen 19 september 2011 | |
Prima gegeten, bediening matig. We moesten 2x vragen om de kaart, omdat de amuse nog niet klaar was. We moesten vragen om een drankje, we zaten zeker al een half uur droog, het personeel ging regelmatig naar buiten om te roken, beetje vreemd... Nee, het viel ons iets tegen. Daarnaast is de kaart erg beperkt. Maar, eerlijk is eerlijk, het eten was erg lekker. |
CIN CIN 17 september 2011 | |
Een half jaar geleden vroeg ik mij nog af of Alkmaar klaar was voor een restaurant als Ristobar Italica - nou en of!!! Alkmaar en omstreken snakt naar een avond bella Italia, maar hoe druk het ook is de familie D'Aniello houdt het hoofd koel. -Issimo is het achtervoegsel dat Italianen gebruiken voor de overtreffende trap en dat is hier, nog steeds, uitermate op zijn plaats. Het eten is heerlijkissimo, de familie D'Aniello gastvrijissimo en zo mogelijk nog meer enthousiastissimo dan een half jaar geleden. Aan goede recensies in de media is inmiddels geen gebrek. Als het zo doorgaat zullen ze over een half jaar het buurpand erbij moeten trekken. Ik zal u op deze plaats op de hoogte houden maar vergeet niet om zelf te genieten van een avondje vakantie aan de Laat in Alkmaar! |
Geef zelf je mening over Italica