ActiviteitenLunchroom, Sandwichshop, Afhalen, Catering, Koffiebar, Tearoom, High tea
KeukenRegionaal, Biologisch, Vegetarisch, Hollands & Italiaans

5 mei 2013

Fijne plek om even lekker te lunchen of een ontbijtje te nuttigen. Hier hebben ze een breed assortiment kruidentheetjes. Vooral de scones en Tante Nellie haar eiersalade zijn een genot. De uitermate vriendelijke dames zijn, wanneer er even tijd is, altijd in voor een gezellig praatje. Informeel doch correct!

Gegeten op: 2 mei 2013.
JDB
JDB
Topproever

10 april 2013

Altijd ontzettend warm welkom bij HOOI. Ik heb tot nu toe alleen gelunched; altijd met zorg, smaak, aandacht klaargemaakt en opgediend. Fijne rustige sfeer, prettige muziek, lichte ruimte, en helemaal fijn: biologische en locale producten.

Gegeten op: 10 april 2013.
sarahdenie
sarahdenie
Proever in spe

3 maart 2013

Leuke plek om even te lunchen. Het is een hipster plek. Maar daar hou ik van. Lekker brood, goede kazen. Niet super bijzonder, maar wel beter dan wat je normaal krijgt. Iets aan de prijzige kant en je moet geduld hebben voordat je je eten krijgt. Maar laat je dat niet weerhouden om het een keertje te checken.

Gegeten op: 15 november 2012.
MartjeKnack
MartjeKnack
Expertproever

24 februari 2013

Wat een heerlijk tentje! Lieve mensen in de bediening, lekkere broodjes en de scones zijn werkelijkwaar voortreffelijk! Wij komen hier vaak even langs voor een lekkere lunch of een koffie, en nemen dan toch ook maar weer iets te eten erbij. Top tent!

Gegeten op: 15 februari 2013.
FJvanHerpen
FJvanHerpen
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

25 september 2012

Al vanaf het begin mijn favoriete lunch-/koffietentje in Utrecht! (H)eerlijk eten en fijne bediening die altijd tijd heeft voor een praatje. Het interieur maakt het helemaal af! Ik word altijd ontzettend blij van deze plek!

LolaWrites
LolaWrites
Proever in spe

Alle 21 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over HOOI

Schrijf hieronder je recensie over HOOI. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag09:00 - 17:30