| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ineke1953 31 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, Entrecote Dyonaise en een Burger, gaarheid prcies zoals we hadden gevraagd, de entrecote rood en de burger medium. Vooral de wijnklimaatkast is geweldig. Wijnen goed op temperatuur, heerlijk, meestal zijn de rode wijnen veel te warm. Bijzonder gastvrij, de jas wordt aangenomen. Ongevraagd een glas water bij de wijn tja.....Wij komen zeker terug. |
joostvannoord 18 februari 2012 | |
Gewoon een aardig eetcafe met zoals bij de meeste eetcafes de prijzen wat te hoog. Hoofdgerechten goed, wijn goed, desserts matig vanwege te weinig smaak. Vriendelijk personeel. |
RoosRomeijn 18 februari 2012 | |
Klopt wel van de stoelen qua hoogte bij de tafels, die tafels zijn dan net te laag.
b-veenstra 30 januari 2012 | |
Leuk nieuw eetcafé. Leuke sfeer. Prima bediening. Eten was ok. Vooral de voorgerechten (proeverij) waren verrassend lekker. Onze hoofdgerechten (sate en runderhaaspuntjes met gamba's) waren niet heel bijzonder maar goed genoeg. Alleen de salade was totaal smakeloos. Minpuntje is verder dat er geen maaltijdsalades op de kaart staan. |
Tatti 21 november 2011 | |
Wat een geweldige bediening hier, werd heel netjes en per telefoon vriendelijk te woord gestaan zoals het hoort. Het eten was ook erg smakelijk en we komen hier zeker weer terug. |
Geef zelf je mening over Eetcafe de Stadstuin