| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Ma t/m Vrij 12.00-22.00 Zat & Zon 14.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
MarijeDJ 5 mei 2012 | |
We hebben hier sateh gegeten. De portie vlees is niet bescheiden, je krijgt redelijk veel voor je geld. De friet erbij was ok. De salade doet wat ouderwets aan en was wat vettig. De smaak van de sateh-saus had wel wat meer pit kunnen gebruiken. Als je geen avontuurlijke eter bent, is Bommel eten en drinken prima, denk ik. Ook al hoeft een sateetje voor mij niet fancy of opgedirkt te zijn, toch vond ik het persoonlijk wat fantasieloos en standaard. De inrichting vind ik wel sfeervol, een soort van "bruin cafe meets art" experiment dat wel is geslaagd. |
peterr68 2 maart 2012 | |
Ik wil toch nog even reageren op de reactie van meneer Feddo. Ik vind het onredelijk dat hij met zijn recensie doet voorkomen alsof ze bij Bommel niet aan de kinderen denken.
peterr68 27 februari 2012 | |
Lekker gegeten voor weinig.
Feddo 14 januari 2012 | |
Met de kortingcoupon van Marktplaats gingen we hier een 3 gangen menu eten. Het eten was OK (wel redelijk standaard met patat en (oude)salade), maar we bestelden een extra portie patat voor onze 2 dochtertjes. Op de rekening moest ik hier 10 euro betalen. Dat lijkt mij een beetje te gortig voor een schaaltje patat. Maar volgens de baas zaten daar ook nog couvertkosten bij in: het bestek en servetten die onze dochtertjes hadden gebruikt.
mirla60 17 september 2011 | |
Lekker eten zonder ‘gedoe’, goede bediening en goede kaart.
Geef zelf je mening over Bommel eten & drinken