8.4
8.8

Grapes & Olives over zichzelf

Grapes & Olives is een mini vakantie, waar je even uit de drukte en de snelheid van het dagelijkse leven kan ontsnappen, een plek waar de tijd even stilstaat en je in alle rust geniet van de mooie dingen van het leven en je beseft dat je leeft!

KeukenItaliaans, Mediterraan, Spaans, Wijnbar & Lunchroom
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper

vialoo vialoo 21 mei 2012

Na gisteren een reunie gehad te hebben bij Grapes & Olives kan ik en mijn gezelschap niet meer dan vol lof over deze zaak spreken. Na goed geadviseerd te zijn in onze wijn en hapjes keuze, die overigens perfect op elkaar afgestemd waren, zoals: parmigiana melanzane (aubergine rolletjes met mozzarella), tempura verdura (gefrituurde groenten) en nog veel meer lekkers gecombineerd met een zelf geimporteerde txakoli uit Baskeland voelde wij ons zowaar in de watten gelegd.
Het is fijn om te ondervinden dat en zaak als deze passie uitademt voor fijne ambiance, goede wijnen, voortreffelijk eten en om niet te vergeten de sfeervolle muziek die live door een dj gedraaid werd, waarbij je overigens nog een normaal gesprek kon voeren!
Wij bevonden ons zowaar voor een avond in Mediterraanse sfeer en jullie zien ons zeker terug!

irene8 irene8 12 mei 2012

Nu we eindelijk bekomen zijn van deze avond, toch maar even een recensie schrijven. Wat vinden we van dit restaurant, tja... als je 's middags na het winkelen een wijntje met een hapje wil eten, prima locatie. Als je echter op zaterdagavond lekker samen wil eten kom je terecht in een zaak waar de drie man bediening of met oogkleppen of met een tralallaala houding of met een gĂȘnante houding over de rest van het personeel rondloopt. Dat het eten niet subliem is ala. De antipasta noemden we samen een anticlimax. De drie soorten vleeswaren met vitello tonato waren niet slecht. Maar de echte anticlimax lag toch echt in de bediening en de prijs van 80 euro die we samen af moesten rekenen. Zelden tot nooit zo moeizame bediening gezien. Terwijl het concept van de zaak goed is. Kortom: concept goed, op zoek naar betere bediening, betere kok en dit restaurant is helemaal top.... Tot dan, helaas maar op naar een ander restaurant.

Angy Angy 16 april 2012

We waren met zijn tweetjes hadden eerst charcuterie schotel wat erg lekker was.Toen de Spaanse tappas schotel , die was beduidend minder.de tortilla was erg droog en de calemares waren slap. toen we er iets van zeiden was het antwoord dat komt omdat de chef uit Italie komt .... Ik raad deze zaak aan als je een glaasje met wat kaas en charcuterie wilt eten ( daar komt geen koken aan te pas), het is gezellig.

Gesmikkel Gesmikkel 4 april 2012

Heel vriendelijke bediening, goed eten en leuke sfeer. Toch matig, omdat gerechten telkens meer dan een uur op zich lieten wachten. Uiteindelijk na bijna 3 uur - en ieder 2 tapas-gerechten - de handdoek in de ring gegooid en om de rekening gevraagd.

Het moet gezegd worden, het eten is vervolgens ook niet in rekening gebracht. Maar toch vervelend om op je verjaardag 3 uur te moeten wachten om uiteindelijk met een nog redelijk lege maag naar huis te keren.

Vanuit ons dus een matige beoordeling, maar het kan zeker zo zijn dat wij gewoon pech hadden. Heb je dat niet, sluit ik niet uit dat je hier prima lekker kunt eten.

Proever20895 Proever20895 25 maart 2012

Alhoewel we een tafel voor acht personen hadden gereserveerd werden we op twee smalle houten bankjes geperst met een losse plank en twee schragen als tafel.
Dit alles in het uiterste donker hoekje van het restaurant .
Er werd een stoel bij gezet, maar prettig was het zitten allerminst.
Gelukkig waren de kleine gerechtjes heerlijk met goed bijpassende wijnen.
Zet daarnaast ook nog eens hele prettige bediening en dat maakte gelukkig veel goed.
Maar voor een gezellig avondje uit zou ik niet weer deze hoek van het restaurant accepteren.

Geef zelf je mening over Grapes & Olives

LunchDiner