KeukenHollands & Internationaal
OpeningstijdenMa t/m vrij 17.00-23.00, za-zo 12.00-0.00

JanMostert JanMostert 21 november 2011

In tegenstelling tot eerdere recenties hebben wij hier wel goed gegeten. Ze schenken een heerlijke wijn. Het voorgerecht was redelijk. Bij het hoofdgerecht werden veel groenten geserveerd. Dat maak je wel eens anders mee. Ze waren nog heerlijk ook. Alles was op. Het toetje was verrukkelijk. Genoten hebben we dus wel zeker.

eten1744 eten1744 22 augustus 2011

Prijs/kwaliteit is er niet. Gerechten zijn redelijk duur. Bijna een tientje voor een voorgerecht met een bollentje gerookte zalm en 2 geroosterde boterhammen. Het eten heeft weinig smaak, en wordt met veel opsmuk gepresenteerd. Ik heb het gezellig gehad maar ik heb niet lekker gegeten.

shine shine 19 augustus 2011

je kan hier echt weer komen, bediening is nu top en de keuken is ook een stuk verbeterd!

shine shine 22 juni 2011

Enkele malen hier gegeten. Keuken is zeker niet slecht, alleen die salade smaakt nergens naar.
Vuile glazen op tafel werden "even" omgespoeld (niet eens afgedroogd) en "sorry" kon er niet vanaf.
Ergste is nog de ongeinteresseerde bediening!
Ik zou zeggen, doe wat aan je personeel en je zaak kan goed gaan draaien!

mugje mugje 29 mei 2011

Donderdagavond hier gegeten met anderen. Dit restaurant gekozen vanwege de goede recensies.

Zaak is netjes verbouwd en oogt fris. Jammer van de plastic rozenkransen over de gehele lambrisering. Was wel héél rustig. Waren maar 2 tafels bezet, waaronder die van ons. Gekozen voor 3 gangen-menu voor Euro 29,95. Helaas voldeed het eten niet aan de verwachting. Had carpaccio vooraf. Pijnboompitten waren "muf". Als 2e gerecht had ik zalm gevuld met spinazie. Spinazie kwam rechtstreeks uit pot of pak. Geen verse spinazie dus. Zalm zelf was wel te doen. Als nagerecht een aardbeienbavarois met vruchten. Ik dacht zelf dat een bavarois een luchtig toetje behoorde te zijn. Deze was echter bevroren in het midden, dus leek wel ijs. Volgens mij niet de bedoeling. Ohja vruchten die ik erbij kreeg waren ook rechtstreeks uit pot. (bah) Mijn tafelgenoten waren ook ontevreden over het eten. Zij hadden een ander gerecht dus daar lag het niet aan.

Klachten gemeld bij serveerster. Ze zou het doorgeven aan de kok. Later nog gevraagd of er nog wat gedaan wordt met klachten. Zij bleef het antwoord hierop schuldig. Dus waarschijnlijk niet.

Wil je eten voor een redelijke prijs en ben je niet culinair ingesteld dan kun je hier terecht. Maar voor ons was dit de eerste en laatste keer.

Wc's wel netjes en schoon.

Geef zelf je mening over Eetcafé & Buffetrestaurant 1613