KeukenFrans, Hollands & Brasserie
Lunch
Diner

jst jst 17 mei 2012

Ook vandaag weer heerlijk gegeten bij Hoofdstad. Het valt nooit tegen. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en de service is persoonlijk, informeel en erg vriendelijk. De steak tartare was subliem! We moesten wat langer wachten op de koffie; later bleek dat deze niet op de rekening was gezet. Hier komen we terug!

Viedo Viedo 14 april 2012

Vrijdag de 13e, dus we hadden het kunnen verwachten. Bizar slecht. De kaart klopte niet met de kaart die we op de website hadden bekeken. Uiteindelijk Black Angus Steak besteld en omdat er niets bij stond als extra frites en spinazie. Pas toen de steak op tafel kwam bleek deze Aziatisch bereid, met noodles, sesamzaad en paddestoelen. Dat verwacht je toch niet als je een Angus steak bestelt?! De keuken weet toch ook dat je iets anders verwacht als je er frites en spinazie bij vraagt? Als dessert chocoladesoufflé met sinaasappelijs. Niet dus: er wordt gewoon perzikijs bij gegeven. Na commentaar komt alsnog het sinaasappelijs. Waarom dan niet gelijk goed?! De bediening deed echt z'n best, maar zulke grote fouten zijn moeilijk weg te poetsen. Laatste opmerking: de wijn is extreem duur en staat zonder jaartal op de kaart. Uitleg: "want als we het dan niet meer hebben kan ik moeilijk een ander jaartal verkopen". Gaat nergens over........

brianderry brianderry 11 april 2012

Goed eten, gewoon echt goed eten. Wellevende bediening, er heerst een hotelsfeer maar wat wil je, het is een hotel. 3 gangen menu ronduit goedkoop. Grote, grote min: de marges die op de wijn worden gezet zijn absurd. 55euro voor een niet meer dan redelijke wijn die in andere restaurants nog geen 25 kost kan niet.

Loire Loire 15 februari 2012

Hotel brasserie waar iets te houterig en teveel personeel rondloopt. Prima keuken. Overheerlijke kalfslever gegeten. Alleen de vermelding van de wijnprijzen op de kaart - heel glas/half glas - is nauwelijks te onderscheiden en wekt verwarring. Voor een glas Pinot betaal je € 10,50 terwijl je denkt dat het € 5,25 kost. Hoofdgerecht 22,50, twee glazen wijn 21,-.Laten ze dat anders op de kaart zetten. Nu heb je heel lekker gegeten en ga je weg met een bekocht gevoel en dat is jammer en doet geen recht aan de keuken.

fairvalue fairvalue 3 februari 2012

De brasserie is sfeervol en verzorgd ingericht en het uitzicht op de Amstel is natuurlijk prachtig. Het menu van 35 euro was echt heel goed, de hoeveelheden prima en de presentatie prachtig. Het 'wijnen per glas systeem' maakt het mogelijk bij elk gerecht de juiste wijn te (laten) kiezen. Personeel alert, vriendelijk, terzakekundig. Gerookt kalfsvlees en navarin van lam zowel bijzonder als erg lekker, dat gold overigens ook voor de vis van de dag (dorade).

Geef zelf je mening over Hoofdstad Brasserie (Hotel L'Europe)

LunchDiner
Maandagvan 7:00 tot 17:00van 18:00 tot 23:00