| Keuken | Eetcafé, Bistro & Hollands | |
| Huiswijn per glas | €3.00 | |
| Openingstijden |
| |
tinta 25 mei 2012 | |
wij komen al een aantal jaren hier altijd erg tevreden geweest...maar na vanavond komen wij hier nier meer. Eten was niet goed, pesto uit potje!! salade zat vol met harde stukken , carpaccio erg droog en veel te veel kaas en pesto...bediening had het te druk om ook maar enige aandacht te geven aan de gasten..erg jammer want het is een heerlijke plek om te uit eten te gaan...... |
Proever80389 1 mei 2012 | |
Was na dat mijn zoon daar had gewerkt weer eens naar binnen gegaan. Het was een fantastisch Koninginnedag feest. en een goede sfeer. Heb ook kennis gemaakt met de nieuwe eigenaar Mark. Ik kom gauw een keertje eten bij jullie !!! Heel veel suc6 en de meningen bij Iens zijn super !! groetjes mary |
Fiftygirl 9 februari 2012 | |
Vanavond gegeten in dit restaurant ivm verjaardag van onze dochter, gezien de goede ervaringen met de grouponbon(ook goede recensie opgeschreven hier) opnieuw gereserveerd.
Patricia_K 29 november 2011 | |
Leuk, huiskamerachtig ingericht restaurant. Lounge banken buiten, met terraswarmers voor de rokers. Goed, compleet en uitgebreid menu. Grote porties, en de bijlagen kunnen kosteloos worden bijbesteld. Vriendelijk personeel, vriendelijke prijzen. Locatie is niet ideaal als je van buiten de stad komt. Het kost een hoop tijd om de stad door te rijden. Maar als je in de buurt bent of woont, is dit restaurant een goede tip! ook leuk om hier met kinderen te gaan eten! |
spwoesthof 31 oktober 2011 | |
Nu er een nieuwe eigenaar is,kom ik regelmatig in de Burcht, de garnalen zijn echt fantastisch en ik ben wel wat gewend. Ik heb ze geprobeerd na te maken, maar helaas!! Rest is ook helemaal goed, niet duur, goede kwaliteit. Mensen die alsnog wat te klagen hebben, zijn wellicht Michellinsterren restaurants gewend, maar dan moet je wel even wat dieper in de buidel. Het is nl. echt niet duur. De mensen die hierover klagen zijn echt types, die eerst alles opeten en dan gaan klagen..... Kortom een echte aanrader! |
Geef zelf je mening over De Burcht
| Maandag | van 17:00 tot 21:00 | |