Afgezien van de luidruchtige gasten bij de bar hebben we hier een heerlijke avond gehad. Erg aangenaam en kundig personeel, smakelijk en zeer divers eten. Natuurlijk is het soulfood vereuropeest: 'culinairder' en kleinere porties, maar nog steeds zijn twee gerechten per persoon erg vullend. Een aanrader!
Ik vond het eten lekker, maar minder bijzonder dan ik mij bij "cajun" had voorgesteld. De smaken waren veilig binnen het Nederlandse smakenpalet gehouden. Ook vond ik de sfeer iets te hip. Wat mij betreft zou t best een beetje minder clean mogen en beetje meer spanning in het eten mogen.
Ik heb het er, ondanks mijn gemopper hierboven, wel degelijk naar mn zin gehad, lekker gegeten en vriendelijke bediening.
Lunchtip: de burger is heerlijk. Lekker gegeten, leuke jaren zeventig (bruin-oranje) inrichting. Attente en vriendelijke bediening. We komen zeker eens terug voor het diner!
mijn algemene indruk is goed: gezelligheid, vriendelijkheid, sfeer, niet duur. eten kwaliteit redelijk: geen hoge maar ook geen lage punten. desserts vonden we te zoet.
Aanwinst voor Leiden, ontzettend leuk concept, echt lekker gegeten en het blijft betaalbaar (in tegenstelling tot een aantal andere restaurants met dezelfde opzet). Dat je ook van de barkaart kunt bestellen is een aanvulling. Zowel met vrienden als (oudere) kinderen gegeten; die komen ook aan hun trekken. Fijne bediening, gastvrij, goede sfeer. Wat wil je nog meer!