Grand-café dat ook wel de huiskamer van Sandton Hotel De Schout wordt genoemd. Ze serveren er prima gerechten tegen schappelijke prijzen. De gebruikte ingrediënten zijn dagvers en op de wijnkaart staan leuke wijnen. Het terras ligt er prachtig bij in het zonnetje en zelfs op de drukste dagen blijft de bediening daar rustig en attent. Zeker een keer proberen!
enorme teleurstelling , is nl sinds 1 januari gesloten ivm faillissement. Slecht ook van IENS om dit niet te vermelden en wel de mogelijkheid geven voor reserveringen te maken
Afgelopen zondag in combinatie met overnachting gegeten. Vanwege onze dochter van 9 maanden alleen een hoofdgerecht gekozen. Drankjes, stokbrood kwamen snel en een tweede biertje werd ook snel geserveerd. Alleen ons eten duurde lang. Wij hadden de indruk dat ze dat vergeten waren. Uiteindelijk kwam de bediening melden dat de keuken met onze bestelling bezig was. Het gerecht was prima, patatjes de tweede poging ook.
Vanwege het het lange wachten kregen we toetje van de zaak. Die hebben we, inclusief restant fles wijn, genuttigd op de mooie, ruime kamer.
Prima zaak waar je lekker kunt eten en verblijven. Wij komen graag terug!
Leuk aangekleed restaurant en vooral mooi terras waar je mooi kan uitkijken op het plein midden in het centrum van Denekamp. De bediening was heel vriendelijk en het eten was erg lekker. We gaan hier zeker nog een keertje heen.
Uitstekend restaurant bij Hotel. Gebeurt niet vaak. Hotel onder Sandton Label, op zich wel een zekere garantie. Mooie overzichtelijke kaart en leuke wijnen. Attente bediening op terras was erg druk maar iedereen bleef rustig en attent. Lekker ijs. Idem geslapen in hotel, mooie kamers en vooral badkamer. Goede bedden en heerlijk ontbijt in restaurant. Gaan met kerst weer terug.
We waren een weekend "uit in eigen land" bij Sandton Hotel de Schout in Denekamp. Heerlijk gegeten op het prachtige terras. Prima 3 gangen Menu de Chef met dagverse producten voor maar € 27,50. De goede prijs/kwaliteit maakt dat we zeker terugkomen om in het sfeervolle restaurant te dineren.TOP BEDIENING!