8.2
Op basis van 21 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 035 694 40 37

ActiviteitenAfhalen
KeukenPizzeria & Italiaans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

3 maart 2013

Ik hou van La Vespa! Mijn favoriete plek in Bussum. Inmiddels kennen wij zelfs het personeel. De pizza's zijn heeeerlijk, net zoals in Italië. Een van de koks komt uit Napels en de andere uit wat Noordelijker Italië. Probeer wel snel gelijk alles te bestellen bij binnenkomst want ander moet je geduldig zijn.

Gegeten op: 4 september 2012.
MartjeKnack
MartjeKnack
Expertproever

8 februari 2013

Beste Pizzeria in de regio. Misschien wel van Nederland. Wat een heerlijke pizza's maken ze daar uit de houtoven.

En ja het is een eenvoudige inrichting en in de zomer buiten een eenvoudig terras met geruit papier op de tafels. Ook leuk zijn de veelal oude films die op de muur geprojecteerd worden.

Naast de huiswijn hebben ze enkele wijnen per fles. Prima wijnen voor een redelijke prijs.

De bediening is jong maar altijd vriendelijk.

Wij komen er graag. En blijkt het vol... afhalen kan ook.

Gegeten op: 6 februari 2013.
lekker1962
lekker1962
Meesterproever

4 februari 2013

Voor mij is dit nu de allerbeste houtovenpizzeria van Nederland. Heerlijke pizza's voor een prima prijs en de sfeer is lekker (retro-modern) Italiaans. Je kunt hier alle bekende pizza's krijgen en daarbij een prima wijn drinken. Het personeel is erg vriendelijk en leken zich niet bewust van hun steeds groter wordende bekendheid, want zelfs buiten het Gooi komen er nu gasten naar dit geweldige tentje!

Gegeten op: 20 december 2012.
Thunderbolt
Thunderbolt
Topproever

21 januari 2013

Onverwachts laat binnen gelopen. Meteen goed ontvangen en is de keuken voor ons open gehouden. Heerlijke pizza's en vlotte en gezellige bediening. Aanrader!

Gegeten op: 11 januari 2013.
Caroloos
Caroloos
Proever in spe

1 januari 2013

We hebbben hier in december gegeten, maar wel wat laat gereserveerd, het was geen probleem we konden gelukkig nog terecht, eenmaal aangekomen was "ons tafeltje" nog bezet maar we konden aan de bar met een drankje even wachten, heerlijk gegeten en ook nog een drankje van het huis gehad. Als je een keer lekker italiaanse pizza wil eten is dit zeker een aanrader. Wij komen zeker nog een keer langs

Gegeten op: 23 december 2012.
arjan19
arjan19
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over La Vespa

Schrijf hieronder je recensie over La Vespa. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.