| Keuken | Vis |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hebben een 3-tal borden met sushi en sashimi als entree besteld, in totaal 24 stuks voor ons vieren. Super lekker en speciaal bereid, anders dan in een gewone "all you can eat" sushi bar.
Aanbevelingswaardig.
Daarna hoofdgrecht gestoomde en gegratineerde halve kreeft. Ook lekker, maar niet zo exclusief als de sushi.
Begeleidende witte huiswijn was prima en combineerde prima.
We zaten op de bovenverdieping, gemoedelijk en evenzeer snelle bediening door de aardige serveerster.
Kortom, Het aanraden waard, al is het niet erg goedkoop.
Dit is een commentaar voor de eigenaar en voor de gasten. Het idee is goed en de uitvoering minder.
Kreeftenbar. Dus een specialisatie, je wil iets bijzonders brengen, lijkt me.
Prijs/kwaliteit: Nu niet optimaal. Ik denk dat de bedoeling goed is maar de uitvoering toont totaal geen bezieling.
Over de bediening. Een meisje was superaardig maar kende de weinige wijnen die er op de kaart staan, niet. Dat kan natuurlijk. Misschien net begonnen. De andere juffrouw was nog minder geïnteresseerd in de klanten en brengt het eten zonder enige trots en kwakt de borden op tafel. Een "eet smakelijk" kon er niet van af. Zo ging het de rest van de avond. Eten redelijk maar ik had verwacht dat hier mensen zouden werken die zo enthousiast waren dat ze in een "kreeftenbar" werken, dat ik watertandend zou uitkijken naar het volgende gerecht. Helaas, het werd nog erger. De dames stonden de rest van de avond gebogen over hun GSM en vergaten dat er gasten waren die iets wilden bestellen. Resultaat: geen fooi en geen uitgangspunt om nog eens terug te gaan.
Tijdens het winkelen maar weer eens geluncht bij ons favoriete sushiresaurant. Naast de heerlijke droge witte huiswijn bestelden we twee rolls, een unagi (paling) roll en een kreeftenroll. Zonder twijfel nog steeds de beste Sushi die we ooit hebben gegeten. De Kreeftenbar is naar onze mening nog steeds één van de betere zo niet het beste sushirestaurant wat wij tot nu toe kennen. Een smaakexplosie in je mond. Goed gevulde sushi, niet te droog en niet te nat of te plakkerig. Leuke strakke inrichting geeft een prettige sfeer. De prijs ligt wat bovengemiddeld maar dat is het dubbel en dwars waard.
Gegeten op: 5 januari 2013.
Ga Nooit eten bij de Kreeftenbar op de Kleine Berg! Ik had Sashimi besteld, maar de zalm was smakeloos. De ober zei dat hij nog nooit zalm had geproefd, dus die wist niet hoe het smaakte.. Toen ik het op een nette manier tegen de manager zei werd ik ongelofelijk schofterig behandeld, heb nog nooit zoiets meegemaakt!
Hij zei met een geïrriteerde toon dat het mijn eigen schuld was, dat ik gewoon pech had en als ik niet de volle mep zou betalen (bijna 30 euro voor 2 personen voor een lunch) dan zou hij de politie bellen. Schandalig!!
Geweldig lekker alleen de stukjes van de sushirol net iets te groot om in een keer in je mond te stoppen. Maar ze zijn echt super lekker "overdone" met van alles erop en eraan zo krijg je je sushi nergens. Kijk maar eens naar het filmpje op de web-site dan weet je wat ik bedoel.
Gegeten op: 8 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Kreeftenbar
Schrijf hieronder je recensie over Kreeftenbar. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.