| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
JWW 26 maart 2012 | |
Eerste keer bezocht en gekozen voor 4 gangen menu. Terechte keus. Mooie combinaties op keurig opgemaakte borden. Prima vis en vlees, vers en smakelijk. En, warm waar het warm zijn moest.Desert lekker maar iets minder creatief. Keurige, attente bediening die zonder poespas haar werk deed. Een aanrader. |
gezellie1951 11 maart 2012 | |
Lekker gegeten maar de bediening is onkundig en stampt door de zaak en is uiterst onvriendelijk.
vangroningen 26 februari 2012 | |
De ambiance van het restaurant is heel mooi. Echt in zaanse stijl. Ik heb gekozen voor het 3 gangen vegetarische menu. Het eten is smakelijk en de borden mooi opgemaakt. Mijn tafelgenoten hadden gekozen voor het vis en het vleesmenu en waren allen zeer te spreken. De bediening is uiterst vriendelijk evenals de prijs van de menu's |
Deurloo 12 februari 2012 | |
Vrijdagavond er gegeten, met vrienden. Twee heren en twee zwangere dames. Dus we vroegen of er iets op de kaart stond wat we niet mochten hebben. Alles kon. Dat beloofde wat! We wilden drie gangen eten, dan is er keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten. Ook wilden we graag een kaasplankje als extra gang. Het voorgerecht (pate) was smakelijk, maar de smaken waren niet erg op elkaar afgestemd. De zogenaamd bijpassende wijn werd ook bij een ander voorgerecht met asperges en ei geserveerd. Hoezo bijpassend? Het hoofdgerecht (stoofpot) was goed op smaak met leuke kleine bijgerechtjes (groente en puree). En toen werd de kaasplank geserveerd... voor de zekerheid vroegen we nog even na of alle kazen niet rauw-melks waren... wat bleek? Alle kazen waren WEL rauw-melks. Ongelofelijk! Het antwoord van het personeel: "Dat is altijd!" Tja, dus als je verteld dat je zwanger bent, serveren ze altijd rauw-melkse kazen. Ook bij het kaasplankje zou een bijpassende wijn komen. Dezelfde als bij het hoofdgerecht werd ingeschonken. Toen we er wat van zeiden, gaf de bediening de collega de schuld. Onbeschoft, gewoon met de zaak vol. Vervolgens hebben we deze 'vriendelijke' bediende niet meer aan onze tafel gezien. Onze waterglazen werden ook niet meer bijgeschonken. De kaas was, volgens de heren, voortreffelijk. De toetjes waren allemaal mooi gepresenteerd, maar weinig spannend. Als 'troost' kregen de dames een klein plakje hazelnoot-chocoladecake erbij. Kortom: eten redelijk, ambiance goed, bediening onkundig en onvriendelijk. |
eetnietteveel 15 januari 2012 | |
Weer eens bezocht. Het eten viel eerlijk gezegd deze keer een beetje tegen. Gekozen voor het 3 gangen vleesmenu. Het voorgerecht was weinig origineel creatief. Bord was duidelijk al eerder klaargemaakt en koud gezet; paté was redelijk, ham uitgedroogd en de salade koud en smakeloos. Hoofdgerecht zeer mals runvdlees; voor mij wat aan de rode kant. Groenten prima. Ook het dessert was weinig creatief en verrassend. Jammer; na de vorige keren had ik de hoop dat het hoge niveau kon worden vastgehouden. |
Geef zelf je mening over De Smuiger